Η Ulefone παρουσίασε 2 full screen κινητά, το ένα μοιάζει στο Mix Mix, το άλλο στο Samsung Galaxy S8

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα, στο Mobile World Congress America (MWCA) 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, η κινεζική εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων Ulefone παρουσίασε δύο τηλέφωνα, τα Ulefone Mix και Ulefone F2S, τα οποία είναι και τα δύο μοντέλα ναυαρχίδα. Και τα δύο κινητά όπως φαίνεται είναι Full screen κινητά.

Το Mobile World Congress America (MWCA) 2017 πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και το επισκέφτηκαν περισσότερο από 15.000 εκθέτες που είχαν άμεση σχέση με τη σχετική βιομηχανία και περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες.


Αναφορικά με τα δύο κινητά που παρουσίασε η Ulefone στην έκθεση, το Ulefone Mix φαίνεται ότι είναι ένα Full screen κινητό, χωρίς περιθώρια από τις 3 πλευρές του, ακριβώς όπως και το Mi Mix 2 που μας παρουσίασε η Xiaomi πριν μερικές ημέρες. Υποθέτω εξου και το όνομα που είναι παρόμοιο. Μάλιστα μία πρώτη αναφορά στο Ulefone Mix σας είχαμε κάνει και εμείς εδώ.

Το δεύτερο κινητό που παρουσίασε η Ulefone είναι το Ulefone F2S. Το κινητό αυτό εάν το προσέξετε, θα δείτε ότι σας θυμίζει κάτι….σωστά θυμίζει πάρα πολύ το Samsung Galaxy S8. Και το F2S είναι ένα Full screen κινητό, με την παρουσία ενός φυσικού κουμπιού στο κάτω μέρος. Απ’ ότι φαίνεται, όπως σας είχαμε πει εδώ στο iTechNews.gr, η μόδα φέτος θα είναι τα Full screen κινητά, οπότε να περιμένετε να δείτε ακόμα περισσότερα μοντέλα με αυτό το χαρακτηριστικό να εμφανίζονται φέτος. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για το συγκεκριμένο κινητό.


Εάν πάντως σας άρεσε το Ulefone Mix, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το παραγγείλετε από το Coolicool.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com