Η Xiaomi μας παρουσίασε το αντικείμενο για το αυτοκινήτο σήμερα και είναι το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi σχεδόν καθημερινά μας ανακοινώνει νέα προϊόντα, είτε αυτά είναι κάποιο κινητό, είτε κάποιο αξεσουάρ. Σήμερα το πρωί, όπως είχαμε πει και προχθές, ήταν να μας παρουσιάσει κάποιο αξεσουάρ που θα είναι για το αυτοκίνητο και θα είχε φωνητική πλοήγηση. Ε λοιπόν, σήμερα μας παρουσίασε το 118ο προϊόν, το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR. Ας δούμε όμως τι είναι το νέο προϊόν της εταιρείας.

Το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR, είναι ένας έξυπνος καταγραφέας της κίνησης, με υποστήριξη φωνητικού ελέγχου, εγγραφή Full HD 1080p κΙ ευρεία γωνία 130 °.

Το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR, μέσω του φωνητικού ελέγχου, μπορείς να ορίσεις τις βασικές ρυθμίσεις λειτουργίας της κάμερας, ώστε να μπορείς με την φωνή σου μόνο να ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς την κάμερα, σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, ώστε να τραβάει αυτόματα βίντεο σε περίπτωση πχ ατυχήματος και έχετε την κάμερα κλειστή.

Το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR διαθέτει τσιπ επεξεργασίας της εικόνας Mstar και αισθητήρα εικόνας IMX323 της Sony, ενώ υποστηρίζει εγγραφή Full HD 1080p. Έχει την δυνατότητα να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα εικόνας σε σκοτεινό περιβάλλον. Η κάμερα του είναι εξοπλισμένη με πολλές ομάδες γυάλινων σφαιρικών φακών, ενώ ο κάθε φακός έχει 7 στρώσεις επικάλυψης. Με τον τρόπο αυτό μπορεί και μειώνει την αντανάκλαση του φωτός, αυξάνει την μετάδοση και δεν επηρεάζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να αλλοιωθεί η εικόνα.

Το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR μπορεί και συνδέεται όπως κάθε κάμερα αυτοκινήτου με το κινητό σας μέσω WiFi. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τι τραβάει η κάμερα του, να κατεβάσετε το περιεχόμενο στο κινητό σας ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που έχει τραβήξει.

Για να πάρει ρεύμα χρησιμοποιεί τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, αλλά με τέτοιο τρόπο που δεν είναι αντιαισθητικό ή να εμποδίζει κάπως. Υπάρχει εσωτερικός σχεδιασμός, ασφαλής και αξιόπιστος. Παρέχει επίσης ηλεκτροστατική πάστα + περιστροφικό βραχίονα, για να καλύψει τη γωνία κλίσης των διαφόρων μοντέλων του παραθύρου στα διαφορετικά αυτοκίνητα.

Το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR κατασκευάζεται από την τεχνολογική εταιρεία (Shanghai) Co Ltd. Η τιμή του θα είναι στην Κίνα στα 189 γιουάν ή αλλιώς στα 28.39$. Επί του παρόντος, το Xiaomi 70 Steps Smart Car DVR αναμένεται να ξεκινήσει να στέλνεται μετά τις 10 Νοεμβρίου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com