Η Xiaomi παρουσίασε ένα καλώδιο USB Type C που υποστηρίζει QC 2.0 στα 3$

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω κάτι διαφορετικό από την Xiaomi. Ναι, δεν μας παρουσίασε άλλο ένα κινητό, αλλά ένα USB type C καλώδιο που υποστηρίζει QC 2.0.

Το καλώδιο αυτό θα σας είναι σίγουρα χρήσιμο εάν έχετε κάποια συσκευή από τις ναυαρχίδες της εταιρείες, αλλά και όχι μόνο. Έχει μήκος 1,2 μέτρα και μπορείτε να το βρείτε στη Κίνα στα 16,9 γιουάν ή αλλιώς στα 3$.


Αυτό το καλώδιο USB υιοθετεί την επίπεδη σχεδίαση, η οποία δεν είναι εύκολο να την περιστρέψει, ενώ μπορείτε να το βρείτε σε 3 πολύ ωραία χρώματα, πορτοκαλί, μπλε και γκρι. Τα δύο βύσματα που έχει το καλώδιο στις άκρες του, είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχει απλό σχεδιασμό, κάνοντας το καλώδιο πιο σταθερό.

Το καλώδιο μέσα περιέχει τέσσερα σύρματα χαλκού, ενώ σε κάθε χαλκό έχει προστεθεί σύρμα νάιλον, για να μπορεί να εμποδίζει έτσι το τσάκισμα του καλωδίου και να μην περιστρέφετε εύκολα. Από τα 4 καλώδια, τα δύο ακριανά είναι για την φόρτιση, ενώ τα μεσαία είναι για την μεταφορά των δεδομένων.


Το καλώδιο γρήγορης φόρτισης Xiaomi USB Type C υποστηρίζει το πρωτόκολλο QC 2.0, υποστηρίζοντας έτσι την γρήγορη φόρτιση 5V / 2.1A, ενώ μπορεί να υποστηρίξει και τη μεταφορά των δεδομένων έως και 480Mbps. Επομένως, εάν θέλετε να φορτίσετε είτε το κινητό σας από την Xiaomi ή κάποια άλλη συσκευή γρηγορότερα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το καλώδιο τύπου USB.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com