Καινούργια στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια για τον επεξεργαστή που θα έχει το Mi Mix 2 και είναι επίσημα αυτή την φορά!

Μοίρασε την γνώση...

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει και διαβάσει ένα κάρο φήμες σχετικά με το αναμενόμενο Mi Mix 2 της Xiaomi. Διαστάσεις, επεξεργαστές, τα πάντα έχουν πέσει στο τραπέζι. Τελευταία φήμη που είχε κυκλοφορήσει ήταν ότι το Mi Mix 2 θα έρθει με τον Snapdragon 660 και αυτό λόγω ενός αυτοκόλλητου που παρουσίασε ένας χρήστης στο Weibo. Τώρα η Qualcomm βγήκε και είπε τι επεξεργαστή θα έχει το Mi Mix 2.Αυτή την ανάρτηση βρήκαμε στο Weibo στο επίσημο κανάλι της εταιρείας που βάζει επιτέλους τέλος στο θρίλερ σχετικά με το τι επεξεργαστή θα έχει το Mi Mix 2! Όπως διαβάζετε και εσείς, το Mi Mix 2 θα εφοδιαστεί με τον Snapdragon 835. Εκτός από την επιβεβαίωση του chipset, η ανάρτηση στο Weibo αναφέρει ότι το Mix 2 έρχεται με πλήρη οθόνη 2.0. Μέχρις ότου η Xiaomi αποκαλύψει τη συσκευή, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τι σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα αναμένουμε από το Mix 2 να πάρει την τεχνολογία πλήρους οθόνης που χρησιμοποιείται στο Mi Mix σε διαφορετικό επίπεδο.

Το Mi Mix 2 έχει το χαρακτηριστικό ότι έρχεται με αναλογία 18: 9 οθόνη-σε-σώμα, μπροστινό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πιεζοηλεκτρική κεραμική τεχνολογία ήχου, διπλές κάμερες και πολλά άλλα. Η συσκευή θα έχει επίσης αποθηκευτικό χώρο 6GB RAM + 64GB στο βασικό της μοντέλο με τιμή λιανικής πώλησης 3999 (περίπου 612$), ενώ η υψηλότερη έκδοση πιθανόν να κοστίζει 4.999 γιουάν (~765$). Υπενθυμίζεται επίσης ότι το iPhone 8 θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και χωρίς αμφιβολία, θα χτυπήσει την Κίνα πριν από το τέλος του έτους. Πιστεύετε ότι το Mi Mix 2 θα είναι μια άξια εναλλακτική λύση για το iPhone 8 θεωρώντας ότι θα έρθει φθηνότερα;

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com