Καινούργιες πληροφορίες εμφανίστηκαν για το Xiaomi Mi7!

Πρόσφατα σας είχαμε δείξει πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αναφορικά με το αναμενόμενο Xiaomi Mi7. Τις πληροφορίες αυτές τις είχαμε από ένα πολύ γνωστό εμπειρογνώμονα, τον @Thones Chip. Σήμερα σας βρήκαμε και νέες πληροφορίες για το κινητό αυτό.

Ας θυμηθούμε πρώτα τι μας είχε πει τότε ο εμπειρογνώμονας @Thones Chip. Είχε πει λοιπόν ότι το Mi7 θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon 845 και πλήρη οθόνη OLED 6 ιντσών από τη Samsung. Προκειμένου να αποδείξει τι είπε, ένας άλλος εμπειρογνώμονας, ο @Phones Chip διέρρευσε χθες μια εικόνα στο Weibo, οι πληροφορίες από την εικόνα είναι ίδιες με αυτές που έχουμε ήδη ακούσει.

Επιπλέον, υπονοεί ότι έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν μπορεί να τις διαρρεύσει προς το παρόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο, υπάρχει μια έκθεση ότι η Xiaomi υπέγραψε συμφωνία προμήθειας οθονών OLED, οπότε λογικό είναι να πιστεύουμε ότι θα τις δούμε στις ναυαρχίδες που θα βγάλει το 2018.

Λέγεται ότι η Samsung θα χορηγήσει πάνελ OLED 6.1 ιντσών για την Xiaomi, με την πρώτη παράδοση να γίνεται τον Δεκέμβριο του 2017. Η πρώτη φουρνιά θα περιλαμβάνει περίπου ένα εκατομμύριο μονάδες, ενώ η δεύτερη θα αποτελείται από 2.2 εκατομμύρια μονάδες. Εάν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα, η οθόνη είναι έτοιμη για το Xiaomi MI7, επομένως, η πρώτη παρτίδα των αποθεμάτων δεν θα είναι λίγες.

Το καλύτερο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος. Ένας άλλος εμπειρογνώμονας, ο @Grass, ανέφερε ότι ο επεξεργαστής Snapdragon 845 θα χρησιμοποιεί τη μέθοδο LPE (Low Power Early), για να κρατήσει εκ των προτέρων μαζική παραγωγή, έτσι ώστε το Xiaomi MI7 να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Λέτε να δούμε το Xiaomi MI7 στο MWC 2018!? Τι λέτε, για γράψτε μου σχόλια….

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα