Κινέζικος κολοσσός ετοιμάζεται να εισβάλει στην ελληνική αγορά τηλεφωνίας

Μοίρασε την γνώση...

Υποθέτω θα έχετε ακούσει ότι η Cyta Ελλάδος αναζητεί αγοραστή, αφού τα οικονομικά της δεν πάνε και πάρα πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί διάφοροι υποψήφιοι και ένα από αυτούς είναι εξ ανατολάς, από την μακρινή Κίνα.

Η εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον από την μακρινή ανατολή, είναι η Κινέζικη PCCW Global. Η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους πάροχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Χονγκ Κονγκ και ταυτόχρονα βραχίονας διεθνών δραστηριοτήτων της Hong Kong Telecom (HKT), δηλαδή ο ΟΤΕ του Χονγκ Κονγκ. Το δίκτυό της συνδέει συνολικά 3.000 πόλεις που βρίσκονται σε 130 χώρες.


Η PCCW Global δραστηριοποιείται ήδη στην Ελλάδα, αλλά σε χονδρική, όχι σε επίπεδο λιανικής. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε εταιρικές εταιρείες και σε παρόχους. Μία από τις εταιρείες που συνεργάζεται εδώ στην Ελλάδα, είναι και η Cyta Κύπρου.

Η PCCW Global συνδέει μέσω του δικού της διεθνούς δικτύου την Ευρώπη με την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Όσο για πωλήσεις, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, Ελλάδα και τέλος τη Ρωσία.


Η PCCW Global έχει ήδη μία αγορά στην Ελλάδα, από τον Οκτώβριο του 2014, που εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Crypteia Networks. Σίγουρα η συνεισφορά στον Ελλαδικό χώρο εφόσον προχωρήσει η απόκτηση της Cyta από την εταιρεία, θα σημαίνει ανάπτυξη και καλύτερος ανταγωνισμός.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com