Νέα renders του Huawei Mate 10 δείχνει διπλή κάμερα και γυάλινη πλάτη!

Μοίρασε την γνώση...

Το Mate 9 της Huawei ήταν ένα εξαιρετικό smartphone, που το βρίσκατε ακόμα και στις ΗΠΑ. Δεν ξέρουμε πού θα κυκλοφορήσει το Mate 10 όταν θα κυκλοφορήσει, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το πως θα μοιάζει τώρα, χάρη στη διαρροή από την OnLeaks και το CompareRaja. Το render δείχνει κάτι πολύ παρόμοιο με πολλά άλλα πρόσφατα τηλέφωνα Huawei, αλλά hey, υπάρχει ακόμα η υποδοχή ακουστικών.

Όπως και άλλες επισημάνσεις από την OnLeaks, αυτές οι εικόνες βασίζονται σε αρχεία CAD εργοστασίου. Θα πρέπει να είναι πολύ αντιπροσωπευτικά της τελικής συσκευής, αλλά πάντα μπορεί ορισμένες μικρές λεπτομέρειες να είναι διαφορετικές στο τελικό προϊόν. Τα δεδομένα από το OnLeaks δείχνουν ένα πλαίσιο 150,2 x 77,5 x 8,4 mm με ελαφριά καμπούρα λόγω της κάμερας, επειδή προεξέχει ελάχιστα. Θα υπάρχουν δύο αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, πιθανώς το ένα RGB και το άλλο μονόχρωμο όπως και σε άλλα τηλέφωνα της Huawei. Υπάρχει μια θύρα USB τύπου C στην κάτω άκρη και μια υποδοχή ακουστικών στην κορυφή.


Το πίσω μέρος του τηλεφώνου φαίνεται να είναι από ένα καμπύλο γυάλινο πλαίσιο, το οποίο είναι μια απόκλιση από το μεταλλικό πλαίσιο του Mate 9. Μια άλλη αλλαγή για το Mate 10 είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται πια στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Η Huawei το έκανε αυτό τελευταία, λόγο ότι το Mate 9 είχε έναν αισθητήρα που βλέπει προς τα πίσω. Η οθόνη των 5,9 ιντσών θα έχει το ίδιο μέγεθος με τον Mate 9, αν και η συνολική συσκευή είναι στενότερη κατά μία τρίχα, γεγονός που υποδηλώνει λεπτότερα bezel.

Η Huawei πρόκειται να ανακοινώσει τον Mate 10 στις 16 Οκτωβρίου. Θα τρέξει το πρόσφατα ανακοινωθέν Kirin 970 SoC , το οποίο υποτίθεται ότι έχει βελτιωμένες δυνατότητες AI.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com