Ο κωδικός Xiaomi Chiron εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα στη βάση του GFXBench! Ποιο κινητό λέτε να είναι τελικά!?

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi MIX 2 , υπήρχε μία έντονη φήμη για ένα κινητό με την κωδική ονομασία Xiaomi Chiron που είχε εμφανιστεί στη βάση δεδομένων του GFXBench, ότι αυτό θα ήταν. Αυτή η εντύπωση είχε δημιουργηθεί τότε. Το θέμα είναι ότι ρίχνοντας σήμερα μια ματιά στη βάση δεδομένων GFXBench, βλέπουμε την κωδική ονομασία Xiaomi Chiron ακόμα ενεργή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν το Mi Mix 2! Τι σημαίνει αυτό λοιπόν? Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο screenshot και να τα συγκρίνουμε με τα χαρακτηριστικά των τρεχόντων μοντέλων.

Το screenshot που έχουμε για το Xiaomi Chiron, δείχνει ότι μιλάμε για ένα κινητό που έχει οθόνη 5,6 ιντσών με ανάλυση Full HD και σε 1980 × 1080 pixel. Για επεξεργαστή διαθέτει τον Snapdragon 835, ενώ διαθέτει 6 GB RAM και 256 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Όσο για το τι κάμερες έχει, στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία των 12MP και μπροστά των 5MP, ενώ θα τρέχει Android 7.1.1.


Εξετάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi MIX 2, βλέπουμε ότι έρχεται με μία οθόνη 5.99 ιντσών και 2Κ ανάλυση, για επεξεργαστή έχει τον Snapdragon 835, είναι εφοδιασμένο με 6 ή 8GB μνήμη RAM, ενώ για εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο διαθέτει 64 ή 128 ή 256GB, με Android 7.1.

Επομένως, αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες ταιριάζουν και στις δύο συσκευές. Η μόνη ερώτηση αφορά το μέγεθος της οθόνης και την ανάλυση. Όσο και να έψαξα, δεν βρήκα κάποιο παλιότερο μοντέλο της Xiaomi που να είναι με 5.6 ίντσες. 5.7 ίντσες, ναι, υπάρχουν όπως πχ το Mi5S Plus, Mi Note 2, Mi Note και Mi Note pro. Επιπλέον λίγες συσκευές έχουν τον Snapdragon 835, μόνο οι τελευταίες ναυαρχίδες. Και ουσιαστικά στην Xiaomi είναι μόνο δύο, Mi6 και Mi Mix 2. Αλλά κανένα από τα δύο μοντέλα δεν είναι με οθόνη 5.6 ιντσών. Τώρα εφόσον μιλάμε για ένα ενεργό κωδικό, σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα το δούμε το κινητό αυτό. Θα είναι κάποια πιο lite έκδοση του Mi Mix 2 ή θα είναι το Mi6 Plus!? Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για μια πειραματική έκδοση του Mi MIX 2, επειδή το Xiaomi Chiron είναι γνωστό ως μοντέλο δοκιμής του Xiaomi Mi MIX 2 και οι περισσότερες από τις δυνατότητές του ταιριάζουν .


Εσείς τι λέτε, θα δούμε το Mi6 Plus άραγε ή θα μείνουμε μ’ ένα δοκιμαστικό μοντέλο μόνο!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com