Ο CEO της Xiaomi Lei Jun λέει ότι το Mi Note 3 θα βγει και σε νέα έκδοση.

Μοίρασε την γνώση...

Επισήμως, το Xiaomi Mi Note 3 έχει χτυπήσει την αγορά και οι πωλήσεις πάνε όπως είχε προγραμματιστεί. Αυτή η μικρή ναυαρχίδα, δεν έχει κυκλοφορήσει σε πάρα πολλές επιλογές χρωμάτων. Κληρονόμησε το εξαιρετικό γονίδιο του Mi 6 χρησιμοποιώντας τέσσερις καμπύλες γυαλί, διπλή κάμερα ζουμ, πορτραίτο και μια αναβαθμισμένη φωτογραφική μηχανή των 16 megapixel για selfie που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να νιώσετε έξυπνα και όμορφα. Ο CEO της Xiaomi όμως είχε να μας πει μία έκπληξη σχετικά με το νέο αυτό κινητό.

Αυτό το smartphone έχει σήμερα τιμή 2499 γιουάν ($ 382) και ακόμη και σε αυτή την τιμή, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το Xiaomi Mi Note 3 είναι ένα πλήρες smartphone και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει, είναι πιθανότατα η διαθεσιμότητα σε χρώματα. Επί του παρόντος, αυτό το smartphone έρχεται μόνο σε μαύρο και φωτεινό μπλε χρώμα. Λόγω της περίπλοκης διαδικασίας κατασκευής της λαμπερής μπλε ποικιλίας, μόνο η υψηλή έκδοση (6GB + 128GB) έρχεται με αυτό το χρώμα και αυτή τη στιγμή τιμή 2999 γιουάν (458 δολάρια).

Σήμερα, ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του στο Weibo ότι πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι η διαθεσιμότητα χρώματος του Xiaomi Mi Note 3 είναι πολύ μικρή και άρχισε να ρωτάει τους χρήστες για το τι χρώμα θα έπρεπε να προσθέσει στο κινητό η Xiaomi. Από τα σχόλια, το λευκό χρώμα πήρε την ψηλότερη ψήφο ακολουθούμενο από το ροζ και μετά το χρυσό. Από την επιλογή των χρωμάτων, φαίνεται ότι μάλλον κυρίως γυναίκες ψήφισαν για το νέο χρώμα, μιας και η σειρά αυτή είναι αρκετά θηλυκιά και αυτό δείχνει ότι τα θηλυκά αγαπούν αυτό το προϊόν περισσότερο από τα αρσενικά.

Ο Lin Bin απάντησε στο αίτημα ότι μια λευκή έκδοση του Xiaomi Mi Note 3, είναι πολύ πιθανό να γίνει. Ωστόσο, ο χρόνος εκκίνησης αυτής της νέας έκδοσης εξακολουθεί να είναι ασαφής. Αλήθεια εσείς σε τι χρώμα θα θέλατε να δείτε το Mi Note 3!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com