Ο Kirin 970 χτυπά ταχύτητες download στα 1,2Gbps στις δοκιμές!

Μοίρασε την γνώση...

Το Kirin 970 της Huawei είναι ο τελευταίος επεξεργαστής της εταιρείας, που φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο. Είναι ο πρώτος επεξεργαστής που υποστηρίζει την κατηγορία 18 για ταχύτητες downlink και την κατηγορία 13 για ταχύτητες uplink. Αυτό σημαίνει ότι ο Kirin 970 μπορεί να πιάσει ταχύτητες downlink μέχρι και 1.2Gbps! Και δεν είναι καθόλου περίεργο που ο Kirin 970 το κατάφερε αυτό σε μια πρόσφατη δοκιμή που διενήργησαν οι εταιρείες Huawei και Rohde & Schwarz. Η τελευταία είναι μια γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει εξοπλισμό δοκιμών και μετρήσεων για κινητά ραδιόφωνα.

Για να επιτύχει αυτή την ταχύτητα, η Huawei και η R & S χρησιμοποίησαν τις πιο τελευταίες βελτιώσεις που υπάρχουν στον τομέα των πάροχων σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι έγινε χρήση των 4×4 MIMO και 256QAM. Το πρώτο επιτρέπει πρόσθετες διαδρομές δεδομένων μεταξύ μιας θέσης κυψελών και μιας συσκευής, αυξάνοντας έτσι τις ταχύτητες δεδομένων, ενώ το 256QAM αυξάνει τον αριθμό των bits που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια κάθε μετάδοσης, γεγονός που αυξάνει επίσης τις ταχύτητες δεδομένων.

Είμαστε ευχαριστημένοι που η Huawei ολοκλήρωσε τη δοκιμή με την R & S και μας έδειξαν μαζί αυτή την εξέλιξη της απόδοσης στον κλάδο των smartphone. Το Kirin 970 έχει γίνει το πρώτο SoC που υποστηρίζει τη σύνδεση LTE Cat.18 DL και Cat.13 UL με ταχύτητα downlink μέχρι και 1.2Gbps.Ένα νέο ορόσημο έχει επιτευχθεί για να δείξει ότι ο Kirin SoC της Huawei είναι για άλλη μια φορά σε ηγετική θέση στην βιομηχανία ασύρματης επικοινωνίας LTE-A-pro. “- Ai Wei, Huawei

Ίσως να αναρωτηθείτε το Kirin 970, το οποίο αναμένεται να τροφοδοτήσει το Huawei Mate 10 , που στέκεται σε σχέση με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm!? Όπως λοιπόν αποδεικνύεται, ο Snapdragon 835 είναι ένα βήμα πίσω από το Kirin 970, αφού υποστηρίζει την κατηγορία 16 με μέγιστες ταχύτητες download μέχρι και 1Gbps. Μπορεί βέβαια ο Snapdragon 835 να έχει την τιμή να τροφοδοτεί μερικά από τα κορυφαία κινητά τηλέφωνα που είναι διαθέσιμα σήμερα, όπως το Samsung Galaxy Note 8 , το HTC U11 , το LG V30 και το Essential Phone, αλλά τα νούμερα δεν λένε ψέμματα και για τώρα ο Kirin 970 φοράει το στέμμα. Επιπλέον, ο Kirin 970 περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό επεξεργαστή AI ο οποίος θα είναι ασφαλώς χρήσιμος όταν ξεκινήσει το Mate 10 αργότερα αυτό το έτος. Το Mate 10 αναμένεται ν’ ανακοινωθεί επίσημα στις 16 Οκτωβρίου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com