Παρουσιάστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες σχέδια του αναμενόμενου Xiaomi Mi Mix 3

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι διαβάζετε καθημερινά το iTechNews.gr, ελπίζω να θυμάστε ότι πριν λίγο καιρό ο σχεδιαστής των δύο πρώτων Mi Mix, ο Starck είχε πει ότι η επόμενη έκδοση θα είναι με 100% screen to body ratio. Ε σήμερα σας βρήκαμε τα πρώτα renders που διέρρευσαν στο διαδίκτυο σχετικά με το Mi Mix 3 και σας τα παρουσιάζουμε πρώτοι εδώ!

Βέβαια το Mi Mix είναι ένα εντυπωσιακό κινητό από την πρώτη του έκδοση, με ακόμα καλύτερη την δεύτερη που έχει αρχίσει μόλις να πουλιέται στα διάφορα μαγαζιά, οπότε φαντάζεστε πόσο φανταστική θα είναι αναλογικά η τρίτη!?


Ο Starck λοιπόν εάν θυμάστε είχε αναφέρει ότι η τρίτη έκδοση, θα είναι με 100% screen to body ratio, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο γυαλί, στο κάτω μέρος θα υπάρχει διπλό ηχείο, ενώ στην κορυφή θα είναι ο δέκτης.

Με οθόνη πλήρους προβολής και λειτουργία AI, τα μελλοντικά τηλέφωνα θα είναι όλο και πιο έξυπνα, έτσι και το Xiaomi MI MIX 3 σίγουρα θα μας φέρει πολλές εκπλήξεις. Παρόλο που σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε και να δούμε για το Xiaomi Mi Mix 3, γιατί να αγοράσετε τώρα το MI Mix 2!? Αυτήν τη στιγμή η έκδοση Xiaomi MI MIX 2 6GB 64GB είναι σε πώληση flash στα 579,99$ μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, η έκδοση 6 GB + 128 GB στα 649,99$ και η έκδοση 6 GB + 256 GB στα 699,99$! Οπότε τι περιμένετε!?Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com