Περισσότερα ΜΒ διαθέσιμα θα έχουν από 15/09 οι κάτοχοι σύνδεσης με Cosmote!

Μοίρασε την γνώση...

Ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους συμβολαίων Cosmote, αφού η εταιρεία αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ωραίο δωράκι με κάμποσα ΜΒ σε όσους έχουν συμβόλαιο με την εταιρεία! Έτσι από τις 15/09/2017, θα δείτε μία αύξηση στα διαθέσιμα ΜΒ που έχετε στη χρήση δεδομένων. Το πιο ευχάριστο είναι ότι η αναπροσαρμογή αυτή γίνεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Αναλυτικά….

Η Cosmote αλλάζει τις εμπορικές ονομασίες των ακόλουθων πακέτων και προγραμμάτων Mobile Internet, που είναι για ιδιώτες & επαγγελματίες συνδρομητές προγραμμάτων συμβολαίου κινητής COSMOTE. Όπως θα δείτε στην εικόνα παρακάτω, θα δείτε μία αύξηση στα διαθέσιμα προς κατανάλωση ΜΒ, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση στην τιμή. Επίσης τα προγράμματα EXTRA και COSMOTE Business Mobile Cost Control αλλάζουν ονομασία.

Τίποτα άλλο δεν αλλάζει στα πακέτα που αναφέρονται παραπάνω. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές αυτές, μπορείτε να το κάνετε είτε από το site της Cosmote στο www.cosmote.gr ή από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE) ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE). Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος. Σε όλα τα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com