Πως είναι το εσωτερικό ενός Xiaomi Mi Note 3!

Μοίρασε την γνώση...

Πολλές φορές έχουμε δει στο διαδίκτυο διάφορα teardown όπως λέγονται, δηλαδή κάνουμε βίδες ένα κινητό και βλέπουμε τι περιέχει μέσα. Έτσι πέρυσι τον Νοέμβριο, η κινέζικη ομάδα 168 αποσυναρμολόγησε ένα Xiaomi Redmi Note 3. Αυτή την φορά έχουμε ένα Xiaomi Mi Note 3, που έγινε βίδες στη κυριολεξία! Ας δούμε όμως πως είναι το εσωτερικό του…

Η Xiaomi ανέκαθεν περιποιόταν την εσωτερική κατασκευή των συσκευών της, διατηρώντας πάντοτε τα πάντα σε απόλυτη τάξη, δείχνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο ότι ό,τι κάνει το κάνει πάντα με εξαιρετική προσοχή και δεν είναι “κινέζικο”.


Θέλετε να δείτε τι υπάρχει στο Xiaomi Mi Note 3? Τώρα μπορείτε, καθώς η συσκευή είχε την πρώτη της teardown μπροστά από το φακό της κάμερας. Έτσι μπορούμε να δούμε τι είναι πίσω από την οθόνη 5,5 ιντσών. Η συσκευή δεν μας εκπλήσσει και βλέπουμε τι πραγματικά περιέχει. Έτσι έχουμε τη διπλή κάμερα των 12MP και την κάμερα 16MP μπροστά.

Η μπαταρία 3500mAh και φυσικά το Snapdragon 660 μαζί με τη μνήμη RAM 6GB. Το Snapdragon 660 χρησιμοποιεί ένα 14nm. Η διαδικασία finfet θα ήταν μεγαλύτερη από το τσιπ 10nm Snapdragon 835.


Δείτε επίσης τον Samsung S5K3M2 ISOCELL φωτοαισθητήρας ή ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων FPC.

Για να ανοίξετε την συσκευή, θα χρειαστείτε ένα πιστόλι θερμού αέρα για να θερμάνει το πίσω μέρος της συσκευής. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχετε αφαιρέσει φυσικά το πλαίσιο που έχει την sim κάρτα. Πάντως η διαδικασία αυτή δεν συνιστάτε για μη έμπειρα άτομα, καθότι μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ζημιά στο κινητό σας! Οπότε εάν χρειαστεί να το επιδιορθώσετε, καλό είναι να το δώσετε σε κάποιο ειδικό.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς το Xiaomi Mi Note 3, τώρα που είδατε και πως είναι στο εσωτερικό του, θα το βρείτε στις καλύτερες τιμές στο Banggood και στο Coolicool φυσικά!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com