Πόστερ της Xiaomi δείχνει νέο SmartBand! Έρχεται το MI Band 3!?

Τον περασμένο Απρίλιο, η Huami κυκλοφόρησε κάτω από τ’ όνομά της το Amazfit, ένα πάρα πολύ καλό smartwatch που μπορεί και παρακολουθεί πολλά πράγματα. Σήμερα όμως στο νεπίσημο λογαριασμό της στο Weibo, η Huami δημοσίευσε μια αφίσα ότι στις 20 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartband!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το Amazfit μπορεί να ελέγξει το σήμα του ΗΚΓ κι με αυτόν τον τρόπο έχει εντοπίσει πάνω από 10 χρήστες που έχουν κολπική μαρμαρυγή, μία επικίνδυνη καρδιακή κατάσταση, μέσω του ΑΙ αλγόριθμου που έχει και μάλιστα έχει ειδοποιήσει τους χρήστες αυτούς για τον κίνδυνο αυτό.

 

Πριν από λίγο στον λογαριασμό της στο Weibo, ανάρτησε την εξής αφίσα που λέει ότι στις 20/09 να περιμένουμε ένα καινούργιο smartband! Τώρα είναι το Xiaomi MI Band 3 ή κάποια επαγγελματική έκδοση της smartband Amazfit, που μπορεί να έχει και τη λειτουργία NFC, δεν το ξέρουμε δυστυχώς.


Το σίγουρο ότι θα έχουμε υπό στενή παρακολούθηση πια τον λογαριασμό της Huami στο Weibo και μόλις έχουμε κάτι νεώτερο θα σας το πούμε αμέσως!

 

Update: Πριν από λίγο μας ήρθε επιβεβαίωση από τον Maddoctor, ότι μέσα στον κώδικα της σημερινής έκδοσης του Mi Fit, αναφέρεται ένα Mi Band HRX! Περισσότερα μόλις μάθουμε κάτι νέο!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram