Τα Nokia 3, 5, 6 και 8 θα πάρουν Android 8.0 Oreo!

Μοίρασε την γνώση...

Τα μοντέλα της Nokia που έχει βγάλει η HMD Global είναι η αλήθεια ότι είναι πολύ δημοφιλή. Ένα κινητό γίνεται δημοφιλές, όταν εκτός από καλά χαρακτηριστικά, έχει και την αντίστοιχη υποστήριξη από την εταιρεία, με γρήγορες ενημερώσεις όταν υπάρχει πρόβλημα, αλλά και βασικές ενημερώσεις, ώστε το κινητό να έχει πάντα την τελευταία έκδοση λογισμικού. Απ’ ότι φαίνεται αυτό θέλει να διατηρήσει και η HMD Global, αφού ανακοίνωσε ότι μία σειρά κινητών της θα πάρουν το Android 8.0 Oreo.

Η HMD Global ήταν γρήγορη πάντως μέχρι στιγμής με μικρότερες ενημερώσεις, όπως το Android 7.1, αλλά το θέμα είναι να καταφέρει να δώσει νωρίς την επόμενη έκδοση, το Android 8.0. Ο Juho Sarvikas, ο επικεφαλής των προϊόντων της HMD Global, tweeted νωρίτερα σήμερα ότι ολόκληρη η σειρά Nokia θα λάβει Oreo.

Όλα τα smartphones θα αναβαθμιστούν στην έκδοση Oreo, συμπεριλαμβανομένου και του Nokia 3. Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα 😊.

– Juho Sarvikas (@sarvikas) 2 Σεπτεμβρίου 2017

Το νέο αυτό δείχνει ότι η εταιρεία σκέφτεται και ενδιαφέρεται για τους πελάτες της. Δυστυχώς δεν έχουμε ημερομηνία εμφάνισης του 8.0, οπότε θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Ας ελπίσουμε ότι η HMD, που συνεργάζεται με την Google για να φέρει το Project Treble σε υπάρχουσες συσκευές Android, ίσως να πάρει πιο γρήγορα τις όποιες ενημερώσεις και τις δώσει μετά στους χρήστες.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com