Το iPhone X ver2 θα χρησιμοποιεί την οθόνη του Xiaomi Mi Mix 2!

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε δει το iPhone X που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό η Apple, ότι θα χρησιμοποιεί OLED οθόνη, που θα τις προμηθεύεται από την Samsung. Το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να βγάλει μόνο με OLED εκδόσεις του iPhone X, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα βγάλει και με LCD οθόνη, ίδιες με αυτές που χρησιμοποιεί η Xiaomi για το Mi Mix 2!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Dow Jones Newswires, η Apple είναι σε μυστικές συνεννοήσεις με την ιαπωνική εταιρεία JDI, με την ελπίδα να της προμηθεύσει αργότερα full active οθόνες, ίδιες ακριβώς με αυτές που χρησιμοποιεί η Xiaomi στο Mi Mix 2.


Αν και ακούγεται λίγο περίεργο και ίσως απόμακρο, οι οθόνες που έχει προμηθεύσει η JDI της Xiaomi είναι πολύ καλές και γι’ αυτό ελπίζει να πάρει τις ίδιες και η Apple για την 2η έκδοση του iPhone X. Σύμφωνα πάντως με τα όσα κάνει συνήθως η Apple, η επόμενη έκδοση του iPhone X αναμένεται να έρθει όχι πριν από τον Μάρτιο του 2018.

Πάντως όταν ερωτήθηκε για αυτές τις φήμες ο Kazutaka Nagaoka, διευθυντής της Japan Display Mobile (JDI), στην συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες, ανέφερε ότι οι πελάτες των Full Active οθονών, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου Κινέζοι, με κύριο μέτοχο την Xiaomi για το Mi Mix 2. Όταν ερωτήθηκε για πιθανούς πελάτες από άλλες περιοχές, αρνήθηκε να το σχολιάσει.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com