Το Oneplus 6 θα είναι με Full screen, διπλή πίσω κάμερα, Snapdragon 845 και 8GB RAM

Μοίρασε την γνώση...

Αν και μόλις βγήκε το OnePlus 5, αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν σκέπτεται πως θα είναι το επόμενο μοντέλο της, το OnePlus 6. Με αυτή την λογικά βρήκαμε κάποια πρώτα renders που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, που δείχνουν πως θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Ας δούμε όμως τι βρήκαμε….

Μέχρι στιγμής, όπως σας έχουμε πει, ο ένας μετά τον άλλο κατασκευαστή smartphone, μας παρουσιάζουν κινητά με Full Screen σχέδιο. Όλοι εκτός την OnePlus, που μέχρι στιγμής φαίνεται να μην ακολουθεί την μελλοντική μόδα. Σήμερα όμως βρήκαμε renders από ένα πιθανό Oneplus 6 που θα είναι και αυτό bezelless. Δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι ο κινέζος κατασκευαστής OnePlus θα μας παρουσιάσει το OnePlus 5T στο τέλος του τρέχοντος έτους. Προφανώς, αυτό το σχέδιο του Oneplus 6, είναι εμπνευσμένη από την Apple, και πιθανόν από το iPhone X που μόλις κυκλοφόρησε.


Το Oneplus 6 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, με 8GB RAM και τουλάχιστον 128GB αποθηκευτικό χώρο, καθώς και γρήγορη φόρτιση. Ο σκελετός θα είναι κατασκευασμένος από μέταλλο, αν και στο σχέδιο φαίνεται να είναι πιο ομαλός από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι δύο αυλακώσεις που φαίνονται στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης, θα ενσωματώνουν κάποιους αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας ή απλώς τα ηχεία, είναι βέβαιο ότι η αναλογία οθόνη προς το σώμα θα είναι στο 94%. Στο OnePlus 5 η αναλογία αυτή είναι στο 83%. Ο λόγος διαστάσεων οθόνης κινητού τηλεφώνου θα είναι 18:9, με οθόνη στις 5,5 ίντσες και με ανάλυση 2K.


Το Oneplus 6 θα είναι εφοδιασμένο με διπλή πίσω κάμερα των 19 MP, ενώ ηξ μπροστινή αναμένεται να είναι στα 16 MP,  εξαιρετικά ευρείας γωνίας και εξοπλισμένη με αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας. Το πίσω μέρος της ατράκτου θα είναι εφοδιασμένο με φωτεινό λογότυπο, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Όσο για την τιμή που θα έχει…ακούγεται ότι θα είναι στα 3299 γιουάν ή αλλιώς 497,09$. Ημερομηνία δεν έχουμε μάθει ακόμα, για το πότε τοποθετείται, αλλά μόλις μάθουμε θα σας το πούμε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com