Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λειτουργίας στην απομακρυσμένη λήψη αρχείων στους Xiaomi Router

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι έχετε Xiaomi Router και χρησιμοποιείται την εφαρμογή που θα βρείτε στο site, θα είχατε προσέξει παλιότερα ότι όταν βάζατε να κατέβει κάτι κάτω, μέσω της εφαρμογής, αυτό κατέβαινε αστραπιαία. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα αυτό δεν γίνεται και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, αλλά και γκρίνια από τους χρήστες σχετικά με αυτό το πρόβλημα!

Για να κατεβάζει ο Xiaomi router τα αρχεία αστραπιαία, χρησιμοποιούσε την λειτουργία Thunder. Η υπηρεσία αυτή είναι μία third-party υπηρεσία, που δυστυχώς έχει κλείσει εδώ και κάμποσο καιρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Xiaomi, ως συνεργάτης της Thunder, δεν είχε πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία, έτσι μέχρι πρόσφατα οι ρούτερ της Xiaomi μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν.

Τώρα όμως για κάποιο λόγο δεν μπορεί ν’ ανιχνευτεί σωστά από την εφαρμογή το terminal service, οπότε δεν γίνεται τίποτα. Το ίδιο εάν προσπαθήσετε να το κάνετε από την εφαρμογή του Η/Υ, πάλι δεν γίνεται τίποτα. Έχουμε μάθει ότι η Xiaomi σε συνεργασία με την Thunder προσπαθούν να βρούνε λύση στο πρόβλημα, ώστε να μπορούν και πάλι όσοι έχουν router της εταιρείας να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Εμείς μόλις μάθουμε κάτι νεώτερο θα σας το πούμε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com