Στις 12 Μαρτίου σταματάει η Google την λειτουργία της εφαρμογής του Google Drive!

Μοίρασε την γνώση...

Η Google θα αποσύρει το λογισμικό του Google Drive, ένα client που χρησιμοποιείται για το συγχρονισμό αρχείων μεταξύ τοπικών συσκευών και το cloud της Google, στις 12 Μαρτίου 2018.

Οι χρήστες της υπηρεσίας που τρέχουν το λογισμικό του Google Drive αυτή τη στιγμή ενδέχεται να μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, αλλά το λογισμικό δεν θα υποστηρίζεται πλέον από την 11η Δεκεμβρίου του 2017 και θα τερματιστεί πλήρως στις 12 Μαρτίου του 2018.

Ο τερματισμός είναι ένας όρος που η εταιρεία δεν διευκρινίζει τι σημαίνει ακριβώς και έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Google αφαιρέσει εντελώς από το client την ικανότητα επικοινωνίας το cloud storage της.

Η εφαρμογή του Google Drive θα αρχίσει να εμφανίζει μηνύματα στους χρήστες από τον Οκτώβριο για το ότι πρόκειται να αποσυρθεί.

Η εταιρεία με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κάνει τους χρήστες της υπηρεσίας να χρησιμοποιούν νεότερα προγράμματα, τα οποία αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό.

Έτσι οι τακτικοί χρήστες της υπηρεσίας καλούνται να χρησιμοποιήσουν το Google Backup and Sync, ένα νέο πρόγραμμα που συνδυάζει τις λειτουργίες του Google Drive και του Google Photos. Διατίθεται για λειτουργικά συστήματα Windows και Mac και υποστηρίζει το συγχρονισμό οποιουδήποτε φακέλου και αρχείων που έχετε επιλέξει με το cloud storage της Google.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com