72 ώρες συνεχόμενα ψώνια στις μεγαλύτερες εκπτώσεις στο Banggood, με τιμές από 3$!

Μοίρασε την γνώση...

Εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μέχρι στιγμής, το Banggood γιορτάζει τα 11 χρόνια του και έχει τρελές προσφορές, flash sales, κουπόνια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Όλα αυτά και σε συνδυασμό ότι μπορεί να στείλει με ασφάλεια τις παραγγελίες σας μέσω τριγωνικής αποστολής, το κάνει τον απόλυτο παράδεισο του κάθε χρήστη που ασχολείται με ηλεκτρονικά, κινητά, tablet και ότι άλλο σχετικό. Μία από αυτές τις εκδηλώσεις είναι το Banggood Blitz Sale 72 ωρών, με τιμή έναρξης…τα 3$!!!!!Έτσι από αύριο 7 Σεπτεμβρίου και για 72 ολόκληρες ατελείωτες ώρες, το Banggood θα έχει τις πιο τρελές προσφορές που μπορείτε να βρείτε! Όπως σας είπαμε τιμή έναρξης…3$!

Μέσα σε αυτές τις 72 ώρες θα υπάρξουν αμέτρητες προσφορές με έκπτωση έως και 50% κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας, ενώ την δεύτερη ημέρα το ποσοστό έκπτωσης θα φτάνει σε ασύλληπτα νούμερα, με ακόμα πιο μειωμένες τιμές. Την ίδια στιγμή, και την δεύτερη ημέρα, αλλά και την τρίτη ημέρα θα μπορείτε να συμμετέχετε σε αμέτρητες snap-up deals με τιμές στα 11$ ή και και στα 99$ για τα πιο ακριβά. Βέβαια εάν περιμένετε λίγο, την τρίτη ημέρα, οι προσφορές θα ξεκινάνε από τα 0.11$, φτάνοντας στο μέγιστο των 9.9$!

Αν δεν το καταλάβατε ήδη, το αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει όσο-όσο, οπότε εκμεταλλευτείτε το! Το Banggood Blitz Sale ξεκινάει αύριο το πρωί, οπότε ελπίζω να είστε πρωινός τύπος για να χτυπήσετε τα πάντα ασταμάτητα!

Καλά ψώνια!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com