Mi Fit 3.0.7 GR – Διαχειριστείτε το Mi Band σας με την τελευταία βελτιωμένη έκδοση του προγράμματος στα ελληνικά! (ενημερώθηκε)

Μοίρασε την γνώση...

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά, αλλά ακόμα δεν την έχει κάνει πλήρως ελληνική. Φτάσαμε στην έκδοση 3.0.7 πια, όπου φυσικά μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ, πλήρως ελληνική, με όλα τα γνωστά κόλπα και βελτιώσεις που υπάρχουν και στις προηγούμενες εκδόσεις.

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.0.5 (πλησιάζει…) και φυσικά χωρίς να είναι πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά και το πιο βασικό…δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά που βρίσκεται μόνο εδώ! Φυσικά και αυτή η έκδοση βγαίνει όπως και οι τελευταίες εκδόσεις, σε συνεργασία με τον Maddoctor, οπότε γνωρίζεται ότι έχετε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή, που σας έδινε δωρεάν και χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα, για περίπου δύο χρόνια!


Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit. Να επισημάνω ότι βάση και με όσα μας επιβεβαίωσε και ο Maddoctor, στην έκδοση αυτή, μέσα στον κώδικα της εφαρμογής αναφέρεται για πρώτη φορά ένα νέο Mi Band, το Mi Band HRX, οπότε να αναμένεται νέα έκδοση μέσα στον μήνα!


Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά.

Η 3.0.7 περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κόλπα που τα βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω. Ο χάρτης μου δουλεύει πάλι, μέχρι να μας πάρει χαμπάρι υποθέτω η Google και την μπλοκάρει. Εξακολουθώ να έχω το bug με το ξεκλείδωμα δυστυχώς, που φαίνεται ότι γίνεται λόγο της μετάφρασης. Εάν γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά, δουλεύει μια χαρά… Δείτε τι νέο περιλαμβάνει η 3.0.7

Υπόψιν την εφαρμογή, όταν της κάνετε την εγκατάσταση, το Google Playstore την βλέπει κανονικότατα, χωρίς πρόβλημα! Δεν είναι δηλαδή περίεργα πειραγμένη η εφαρμογή, ώστε να έχετε τον οποιοδήποτε φόβο.

Μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο newsletter μας, ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκδόσεις της εφαρμογής, αλλά και για προσφορές, νέα και διαγωνισμούς που έχουμε εδώ στο iTechNews.gr!

[wysija_form id=”1″]

Λόγο της έναρξης συνεργασίας με τον Maddoctor, αφαιρέθηκε η αναφορά By iTechNews.gr στην εφαρμογή και έχει παραμείνει μόνο η Ελληνική σημαία που καθιέρωσε πρώτος ο Maddoctor, ώστε να ξέρετε ότι η εφαρμογή που έχετε είναι αξιόπιστη εφαρμογή, μεταφρασμένη και ελεγμένη από τον ίδιο, χωρίς φυσικά κανένα φόβο.

For our English readers, be aware that the same modifications also exist and in the English language, as you can see in the images below and you can still see at your mi band screen who is calling you, who is sending you an sms, notification from unlimited number of apps and many more to find out!

Update: Μόλις ανέβηκε η ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος 3.0.7 που διόρθωνε το μικρό πρόβλημα με τα κινέζικα που φαίνονταν στον ύπνο. Επίσης προστέθηκε και άλλο ένα μενού με το Amazfit, στην τρίτη σελίδα κάτω από το Mi Band που δεν είχε προστεθεί εκ παραδρομής.

Την τελευταία έκδοση του Mi Fit, την Mi Fit 3.0.7 GR μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:

[sdm_download id=”7948″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

Συγκεκριμένα στο Banggood, με τα κουπόνια 322mibd, mibd232, mi32bd2 μπορείτε να αποκτήσετε το Mi Band 2 με έκπτωση 8$, δηλαδή στα 16.99$ ή αλλιώς στα 14€!!!

Επίσης μην ξεχνάτε να κοιτάτε στην κατηγορία Προσφορές που έχουμε στο iTechNews.gr, επειδή κατά καιρούς βγάζω κουπονάκια για το mi band 2 κυρίως, για να το αποκτήσετε ακόμα πιο φθηνά!

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Mi Fit 3.0.7 GR – Διαχειριστείτε το Mi Band σας με την τελευταία βελτιωμένη έκδοση του προγράμματος στα ελληνικά! (ενημερώθηκε)”

  1. Ioannis Xristou

    Τον χρόνο ειδοποίησης για την κλήση, πως τον κάνεις να είναι σε ένα δευτερόλεπτο;
    Το δικό μου τον δίνει από 3΄΄ και πάνω!!

    1. Καλησπέρα. Πας προφίλ -> Mi Band 2 -> Εισερχόμενη κλήση και εκεί επιλέγεις τον χρόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com