Ένα iPhone 8 Plus εκρήγνυται κατά την διάρκεια της φόρτισης

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατη αναφορά από την Ταϊβάν παρουσιάζει ένα iPhone 8 Plus 64GB να σκάει κατά την διάρκεια της φόρτισης προκαλώντας αμφισβητήσεις για τον πάροχο μπαταριών της Apple, ATL, η οποίος μάλιστα είναι υπαίτιος και για τις ελαττωματικές μπαταρίες του Samsung Galaxy Note 7.

Το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7 έχει θορυβήσει όλες τις κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες πλέον είναι πολύ προσεκτικές με την επιλογή προμηθευτή μπαταριών. Η Samsung, όπως θυμόμαστε, αναγκάστηκε λόγω μιας λάθος επιλογής να αποσύρει μια ολόκληρη σειρά συσκευών.

Ο αριθμός των iPhones που παρουσίασαν ελαττωματικές μπαταρίες είναι πολύ χαμηλός συγκριτικά με το ποσοστό μονάδων που έχει πουλήσει μέχρι στιγμής. Τώρα όμως, τα νέα iPhone 8 και το iPhone 8 Plus προβληματίζουν αρκετά το κοινό.

Αν και δεν μιλάμε για κάποια έκρηξη, το γεγονός ότι η οθόνη ενός iPhone 8 Plus 64GB έσκασε λόγω φουσκωμένης μπαταρίας δεν αποτελεί καλό σημάδι. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο ανήκε σε μια γυναίκα η οποία μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό έσπευσε να βγάλει το κινητό από την φόρτιση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να αποφύγει την έκρηξη.

Ανέφερε επίσης ότι χρησιμοποιούσε τον επίσημο φορτιστή και ότι η χρήση που έκανε στην συσκευή ήταν πολύ λίγη.

Η Apple έχει ήδη αντικαταστήσει την ελλαττωματική συσκευή με καινούρια.

Όπως προείπαμε, η εταιρεία που κατασκευάζει τις μπαταρίες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus ονομάζεται ATL και είναι εκείνη που προμήθευε την Samsung για το Galaxy Note 7.

Η Samsung μετά το φιάσκο έλυσε την συνεργασία της με την ATL καθώς η δεύτερη δεν μπορούσε να εγγυηθεί πλέον την ασφάλεια των μπαταριών που θα της προσέφερε. Η Apple θα κάνει το ίδιο άραγε;

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com