Έρχεται η Razer και στα κινητά!?

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ακούγονται διάφορες φήμες ότι μπορεί να δούμε την Razer και στα κινητά. Απ’ ότι φαίνεται αυτό σύντομα θα γίνει πραγματικότητα, βάση και αυτό που βρήκαμε σε μία περίεργη σελίδα στο επίσημο site της εταιρείας.

Πριν λίγες ημέρες, και χωρίς φανφάρες ή άλλες ανακοινώσεις, η Razer δημιούργησε μία σελίδα στο επίσημο site της που μας ανακοινώνει για μία σημαντική ανακοίνωση που θα μάθουμε στις 1 Νοεμβρίου, σε λιγότερο από 3 εβδομάδες από σήμερα. Τα διάφορα πηγαδάκια, αλλά και αυτό που καταλαβαίνουμε από την φωτογραφία που υπάρχει στην σελίδα της εταιρείας, είναι ότι μάλλον θα ανακοίνωσε κάποιο νέο κινητό!

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, φαίνεται κάποιος να κρατάει κάποια ηλεκτρονική συσκευή, που από το μέγεθός της υποθέτουμε ότι είναι κάποιο νέο κινητό. Για tablet είναι πολύ μικρή, εκτός εάν μιλάμε για κάποια παιχνιδομηχανή, αλλά και πάλι δεν νομίζω.

Ποντάρουμε πιο πολύ στο κινητό, γιατί και ο CEO της Razer, Min-Liang, ανακοίνωσε δημόσια ότι η Razer μέχρι το τέλος του 2017 η εταιρεία θ’ ανακοινώσει κάποιο νέο κινητό. Από αυτό και ότι την 1η Νοεμβρίου περιμένουμε κάποια σημαντική ανακοίνωση, πιστεόυμε ότι μάλλον θα δούμε τότε το κινητό αυτό.

Η Razer είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες περιφερειακών για παιχνίδια, οπότε σίγουρα το κινητό που θα ανακοινώσει θα έχει φοβερές δυνατότητες στα παιχνίδια, που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες των περιφερειακών της, ενώ θα έχει κάποιο είδους λογισμικό που θα είναι βελτιστοποιημένο για αυτή την δουλειά.

Πάντως εάν θέλετε να ενημερωθείτε τι θα μας ανακοινώσει η εταιρεία, έχετε την δυνατότητα από την σελίδα να αφήσετε το email σας και να σας ειδοποιήσουν. Την σελίδα αυτή θα την βρείτε εδώ.

Λοιπόν τι λέτε, θ’ αγοράζατε το κινητό της Razer!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com