Έρχεται και το OPPO F5 Smartphone πλήρους οθόνης αυτόν τον μήνα

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι η τάση, η μόδα φέτος επιβάλλει Full Screen κινητά. Έτσι η μία μετά την άλλη εταιρεία, δημιουργεί και παρουσιάζει το δικό της Full Screen κινητό. Απ’ ότι φαίνεται η OPPO είναι το επόμενο εμπορικό σήμα που θα κυκλοφορήσει τη δική της συσκευή πλήρους οθόνης, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το OPPO F5 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε αρκετές αγορές στις 26 Οκτωβρίου.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά σχετικά με την αναμενόμενη συσκευή. Αυτό που έχουμε καταφέρει να μάθουμε είναι ότι το OPPO F5 θα διαθέτει οθόνη FHD+ με ανάλυση 2160 x 1080 pixels που της δίνει λόγο αναλογίας 18: 9, η οποία γίνεται επίσης η δημοφιλής αναλογία των σημερινών και επερχόμενων smartphones.

Δεδομένου ότι το τηλέφωνο αποτελεί μέρος της σειράς “selfie expert” της εταιρείας, θα πρέπει λογικά να το αναμένουμε με μια ισχυρή μπροστινή φωτογραφική μηχανή καθώς και τεχνολογία και λογισμικό που να την υποστηρίζει.

Μάλλον θα ακούσουμε περισσότερα για το OPPO F5 τις επόμενες ημέρες, καθώς η ημερομηνία παρουσίασης του κινητού πλησιάζει. Η νέα συσκευή θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην Ινδία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Μιανμάρ, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com