Έρχεται ο Snapdragon 855!

Μοίρασε την γνώση...

Στα μέσα του μήνα, η Qualcomm θα πραγματοποιήσει διάσκεψη κορυφής για επικοινωνίες στο Χονγκ Κονγκ. Στην διάσκεψη αυτή αναμένεται ν’ ανακοινωθεί επίσημα και η άφιξη του Snapdragon 845, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Απ’ ότι φαίνεται όμως θα υπάρξει άλλη μία έκπληξη τότε.

Αναφορικά με τον Snapdragon 845, ξέρουμε ότι θα χρησιμοποιεί τη διαδικασία της Samsung με τα 10nm, ενώ αναμένεται αφού αναβαθμιστεί η αρχιτεκτονική, η συχνότητα της CPU και η απόδοση της GPU να βελτιωθούν πάρα πολύ.

Έτσι ποιος θα χρησιμοποιήσει λοιπόν την διαδικασία των 7nm; Σύμφωνα με τον Roland Quand, ο συνεργάτης του λογισμικού Qualcomm Senior του George Linkedin βρήκε ότι εργάζονται στο βασικό πρόγραμμα οδήγησης του Snapdragon 845 και του Snapdragon 855 Linux.

Ο @Ice Universe, αναφέρει ότι ο Snapdragon 855 θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του επεξεργαστή Snapdragon 845 λογικά. Συγκεκριμένα για τον επεξεργαστή Snapdragon 855, πριν από τέσσερις μήνες η SamMobile είχε πει ότι από μία διαρροή από την Fudzilla, είχε ακουστεί ότι επειδή η διαδικασία TSMC 7nm έρχεται, θα χρειαστεί να εγκαταλείπουν τη συνεργασία με τη Samsung, αφού δεν θα προχωρούσε άμεσα. Η Samsung όμως ήρθε μετά και είπε ότι τελικά θα παράξει μαζικά το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους επεξεργαστή με τεχνολογία 7nm. Ξέρω ακούγονται λίγο μπερδεμένα, αλλά όταν είναι στη μέση λεφτά, πολλά λεφτά και δικαιώματα, υποθέτω δεν μπορείς ν’ αφήσεις ακόμα και να πλανάτε η υποψία ότι δεν θα μπορεί η Samsung να φτιάξει Snapdragon στα 7nm.

Πάντως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τελικά ποιος θα πάρει πρώτος και τον 845, αλλά και τον 855 όταν βγει. Εσείς πάντως μπορείτε να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, αρκεί να κάνετε είτε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο newsletter μας

[fblike]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com