Έρχεται το Elephone C8 με 4 RGB κάμερες και δυνατότητα για bokeh εφέ!

Μοίρασε την γνώση...

Το Elephone C8 είναι ένα κινητό που το είχαμε ακούσει πριν κάμποσους μήνες και έκτοτε σιωπή. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε ξεχάσει, αφού και η ίδια εταιρεία έδειχνε ότι το είχε ξεχάσει. Τελικά μάλλον κάναμε λάθος, αφού τώρα βγήκε και μας ανακοίνωσε ότι θα έρθει με 4 RGB κάμερες!

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν βάση τα καινούργια δεδομένα, το Elephone C8 θα έχει δύο κάμερες πίσω και δύο μπροστά. Όλες οι κάμερες θα έχουν αισθητήρα εικόνας RGB. Οι αισθητήρες αυτοί θα δίνουν την δυνατότητα στο κινητό, μετά την ανάλογη επεξεργασία που θα γίνεται από το λογισμικό της κάμερας, να έχουμε στο τέλος μία πιο ζωντανή, πιο φωτεινή και πιο πολύχρωμη εικόνα.

Οι κάμερες θα μπορούν ν’ αποδώσουν και το bokeh effect και στις δύο πλευρές. Αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού για τις μπροστινές κάμερες τουλάχιστον δεν το βλέπουμε.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, όλο αυτό το καιρό που υπήρχε ησυχία από την εταιρεία, η Elephone εργαζόταν στο πως να βελτιώσει το C8. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας αρέσει να βλέπουμε από όλες τις εταιρείες, γιατί δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τα προϊόντα της και για το τι θα πάρουν στο τέλος οι καταναλωτές. Εξάλλου κινητά βγαίνουν συνέχεια πια, οπότε τα καλύτερα θα παραμείνουν και θα αναδειχθούν. Συμφωνείτε;

Πάντως και βάση την φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, φαίνεται ενδιαφέρον κινητό το Elephone C8. Εν αναμονή περαιτέρω ανακοινώσεων.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com