Έρχεται το USB 3.2 με 20 Gbps Data Transfer και Dual Channel!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε το USB 3.1 Gen 2, η USB-IF κοιτάει όμως ήδη για το USB 3.2. Έτσι έχουν αρχίσει να επικοινωνούν με τους διάφορους κατασκευαστές να επιταχύνουν την κατασκευή του για να είναι όσο γίνεται πιο άμεσα διαθέσιμο στο κοινό. Η ιδέα είναι πολύ καλή, έχοντας υπόψιν την τρέχουσα κατάσταση με το USB 3.1 Gen 2. Αλλά ας δούμε όμως τι αλλαγές θα φέρει στη ζωή μας η νέα έκδοση.

Από την επίσημη ανακοίνωση ξέρουμε ότι το USB 3.2 θα έχει το διπλάσιο bandwidth από το USB 3.1 Gen 2. Επίσης θα χρειαστεί να περιλαμβάνεται και ενσωματωμένο USB 2.0 και USB 3.1 για να υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω. Όσο για τα USB Type-C θα έχουν δυνατότητα υποστήριξης dual-channel.


Αυτή την στιγμή η οργάνωση USB-IF αγχώνονται σχετικά με το εάν το USB 3.2 θα πιάσει το μέγιστο transfer rate. Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει ο πιο τελευταίο USB controller μαζί με ένα καλώδιο τύπου USB Type-C. Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή το καλώδιο υποστηρίζει 10 Gbps (SuperSpeed +). Το USB 3.2 θα υποστηρίζει όμως 20 Gbps transfer rate με 2.5GB/s bandwidth, οπότε πρέπει να μπορεί να το πιάσει και να είναι σταθερό.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com