Έρχεται το USB 3.2 με 20 Gbps Data Transfer και Dual Channel!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε το USB 3.1 Gen 2, η USB-IF κοιτάει όμως ήδη για το USB 3.2. Έτσι έχουν αρχίσει να επικοινωνούν με τους διάφορους κατασκευαστές να επιταχύνουν την κατασκευή του για να είναι όσο γίνεται πιο άμεσα διαθέσιμο στο κοινό. Η ιδέα είναι πολύ καλή, έχοντας υπόψιν την τρέχουσα κατάσταση με το USB 3.1 Gen 2. Αλλά ας δούμε όμως τι αλλαγές θα φέρει στη ζωή μας η νέα έκδοση.

banner

Από την επίσημη ανακοίνωση ξέρουμε ότι το USB 3.2 θα έχει το διπλάσιο bandwidth από το USB 3.1 Gen 2. Επίσης θα χρειαστεί να περιλαμβάνεται και ενσωματωμένο USB 2.0 και USB 3.1 για να υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω. Όσο για τα USB Type-C θα έχουν δυνατότητα υποστήριξης dual-channel.

Διαφήμιση

Αυτή την στιγμή η οργάνωση USB-IF αγχώνονται σχετικά με το εάν το USB 3.2 θα πιάσει το μέγιστο transfer rate. Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει ο πιο τελευταίο USB controller μαζί με ένα καλώδιο τύπου USB Type-C. Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή το καλώδιο υποστηρίζει 10 Gbps (SuperSpeed +). Το USB 3.2 θα υποστηρίζει όμως 20 Gbps transfer rate με 2.5GB/s bandwidth, οπότε πρέπει να μπορεί να το πιάσει και να είναι σταθερό.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram