Έρχεται το Xiaomi Move It, ένα έξυπνο ελαστικό σχοινί για έξυπνη γυμναστική!

Δεν ξέρω εάν είστε αθλητικός τύπος, αλλά εάν είστε η γνωστή μας Xiaomi μόλις ανακοίνωσε το Xiaomi Move it, ένα έξυπνο ελαστικό σχοινί, που διαθέτει 3 μεγάλους αισθητήρες, για άσκηση με όλο το σώμα.

Το Xiaomi Move it, αποτελείται ουσιαστικά από 3 κομμάτια, τα χερούλια, το ελαστικό σχοινί και την συσκευή ελέγχου του σχοινιού.

Το έξυπνο ελαστικό σχοινί μπορεί να ανιχνεύσει και να σας καθοδηγήσει για 30 διαφορετικές κινήσεις, οι οποίες είναι κατάλληλες για ενδυνάμωση των ποδιών, πλάτης, μέσης, ώμων, χεριών, μείωση της κυτταρίτιδας και γενικής γράμμωσης στον οργανισμό.

Όπως είπαμε έχει 3 μεγάλους αισθητήρες. Ο ένας βρίσκεται στο χερούλι για να καταλαβαίνει το χέρι σας. Ο δεύτερος είναι ένα 6 αξόνων που βρίσκει την θέση του σχοινιού και ο τρίτος μετράει την ελαστικότητα του σχοινιού, ώστε να υπολογίσει πόση δύναμη ασκείται και πόσες θερμίδες έχετε κάψει έτσι.

Το Xiaomi Move it μπορεί να συνδεθεί φυσικά μέσω ΒΤ με το κινητό σας. Τι έξυπνο σχοινί θα ήταν άλλωστε εάν δεν μπορούσε να το κάνει. Από μέσω μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την δουλειά που έχετε κάνει στο κορμί σας. Η εφαρμογή επίσης μπορεί να σας προτείνει νέες ασκήσεις ανάλογα με το τι θέλετε να επιτύχετε ή να σας διορθώσει τα λάθη εάν κάνατε κάποια σε κάποια άσκηση.

Το Xiaomi Move it διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία των 500mAh lithium-ion polymer. Για να την φορτίσετε, θα χρειαστείτε περίπου στις 3 ώρες, ενώ αντέχει για 8 ώρες χρήσης, ενώ κάνετε ασκήσεις με το σχοινί. Όσο για τιμή, ακούγεται στα 83$ ότι θα κάνει στην Κίνα.

Λοιπόν ποιος είναι ο αθλητικός τύπος του iTechNews?Εάν το πάρει κάποιος, περιμένω σχόλια και φωτογραφίες, γιατί εγώ δεν νομίζω να το πάρω…. 😀

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram