Έρχονται αυξήσεις στις χρεώσεις κινητής COSMOTE, με τέλος υπηρεσίας ανανέωσης καρτοκινητής, αλλά και με νέα πακέτα WHAT’S UP!

Μοίρασε την γνώση...

Η COSMOTE προχώρησε στις παρακάτω ανακοινώσεις, όσον αφορά την εμπορική διάθεση νέων πακέτων WHAT’S UP, την προσφορά MB στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, την εφαρμογών τέλους υπηρεσίας ανανέωσης 0,30€ στις κάρτες ανανέωσης (δεν ισχύει στην περίπτωση ειδικών προσφορών) και αυξήσεων χρεώσεων κινητής.

Α) Ανακοινώνεται ότι από 13/11/2017 αρχίζει η εμπορική διάθεση δύο νέων πακέτων αποκλειστικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP της COSMOTE που είναι εγγεγραμμένοι στη φοιτητική προσφορά του WHAT’S UP, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν για δύο χρόνια μετά τη λήξη αυτής.


Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι χρεώσεις των πακέτων συνοψίζονται στον ακόλουθο πίνακα:

– Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
– Το κάθε πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 4 φορές ανά ημερολογιακό μήνα.
– Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση είναι 3 λεπτά και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Σε περίπτωση κλήσης με διάρκεια μικρότερη των 3 λεπτών, ο χρόνος που αφαιρείται από το σύνολο του χρόνου ομιλίας του πακέτου είναι 3 λεπτά.
– Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes)
– Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος των πακέτων ή την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης τους, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο, ισχύουν οι χρεώσεις του εκάστοτε δημοσιευμένου τιμοκαταλόγου WHAT’S UP
– Η ενσωματωμένη χρήση των πακέτων καταναλώνεται πρώτα και στη συνέχεια ο χρόνος ομιλίας ή τα γραπτά μηνύματα ή ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) που αντιστοιχεί στο χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού του συνδρομητή.
– Σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) των πακέτων καταναλωθεί νωρίτερα από τη διάρκεια ισχύος του και ο συνδρομητής δεν είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία «COSMOTE My Internet», η χρέωση για κατανάλωση δεδομένων μέχρι και τη συμπλήρωση της ημερομηνίας λήξης των πακέτων είναι 1,0332€/MB |
– Το πακέτα ενεργοποιούνται με δωρεάν κλήση στο 1330 ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να ενημερωθούν για το διαθέσιμο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, γραπτών μηνυμάτων και Ίντερνετ, στέλνοντας το δωρεάν μήνυμα «Υ» στο 1330.


Β) Από 4/12/2017 ισχύει προσφορά στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που πραγματοποιούνται στο δίκτυο καταστημάτων ομίλου ΟΤΕ σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Γ) Επίσης, ανακοινώνεται ότι από 4/12/2017, για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE, Καρτοσυμβολαίου COSMOTE, COSMOTE Business Mobile Cost Control και COSMOTE Mobile Internet με Κάρτα, σε κάθε αγορά χρόνου ομιλίας εφαρμόζεται τέλος υπηρεσίας ανανέωσης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης, το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα από το ποσό της ανανέωσης με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. Για τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που πραγματοποιούνται: α) με αγορά μέσα από την εφαρμογή της COSMOTE και του WHAT’S UP ή από τις ιστοσελίδες www.cosmote.gr και www.whatsup.gr και β) με χρέωση σε λογαριασμό Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE (μέσω των υπηρεσιών Easy Transfer και Επέκτασης Λογαριασμού), ισχύει προσφορά και δεν επιβάλλεται το παραπάνω τέλος.

Δ) Ανακοινώνεται ότι από 20/11/2017 η χρέωση για κλήσεις ομιλίας και video-κλήσεις εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας) μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών στα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες των σειρών COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ (εξαιρούνται τα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet ΠΑΛ), COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛ, COSMOTE Mobile, COSMOTE Mobile Family, COSMOTE Mobile 1500, COSMOTE Mobile Plus, COSMOTE Mobile Προς Όλους, COSMOTE 20 έως Platinum καθώς και του προγράμματος COSMOTE Mobile Basic, αυξάνεται από 0,0090€/δευτ. σε 0,0098€/δευτ. και η χρέωση για τις ανωτέρω κλήσεις ομιλίας και video-κλήσεις μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών σε όλα τα προγράμματα ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE αυξάνεται από 0,0095€/δευτ. σε 0,01€/δευτ. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των παραπάνω προγραμμάτων Συμβολαίου και Καρτοσυμβολαίου παραμένουν ως έχουν.

Παράλληλα, από τις 20/11/2017, η χρέωση για κλήσεις ομιλίας εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς) και όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (αριθμούς κινητής τηλεφωνίας) μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE At Home 500+60, COSMOTE At Home 700, COSMOTE Home Telephony SIM M Π, COSMOTE Home Telephony SIM M, COSMOTE Home Telephony SIM L, COSMOTE Home Double Play SIM M και COSMOTE Home Double Play SIM L αυξάνεται από 0,0005€/δευτ. σε 0,0012€/δευτ. και από 0,0028€/δευτ. σε 0,0055€/δευτ. αντίστοιχα. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των παραπάνω προγραμμάτων παραμένουν ως έχουν.

Οι χρεώσεις μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών των ανωτέρων προγραμμάτων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση.

Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν υπόλοιπα επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού), εντός ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE) ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE). Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com