Έρχονται 3 Xiaomi Redmi κινητά το επόμενο διάστημα με 18:9 αναλογία και bezelless οθόνη!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε ήδη δείξει διάφορες φωτογραφίες που έχουμε βρει στο Weibo και δείχνουν μοντέλα της Xiaomi, με Full Screen. Ουσιαστικά αυτό που είχαμε μάθει τότε ήταν ότι ένα κινητό, το Redmi Note 5 θα έρθει με Full Screen οθόνη. Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι τελικά τα κινητά που περιμένουμε με αναλογία οθόνης 18:9 και θα είναι Full Screen θα είναι 3 τελικά!

Όπως είπαμε πιο πάνω, αυτό που ξέραμε μέχρι στιγμής είναι ότι το Redmi 5 είναι να έρθει με οθόνη αναλογίας 18:9 και μάλιστα έχουμε ακούσει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί επίσημα την Ημέρα των Single στην Κίνα, στις 11 Νοεμβρίου δηλαδή. Μάλιστα εάν σκέφτεστε να το αποκτήσετε, μπορείτε να το βρείτε σε presales στο Gearbest!


Ουσιαστικά το να κατασκευαστεί ένα κινητό με αναλογία οθόνης 18:9 δεν είναι και τόσο κοστοβόρο για τους κατασκευαστές. Οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο στην τελική να γίνει. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής ειδικά για το Redmi Note 5 είναι ότι θα έχει μία οθόνη 5.65 ιντσών, ανάλυση 1080p και με αναλογία οθόνης 18:9. Το πάνω μέρος και το κάτω μέρος στην οθόνη στο μπροστινό μέρος του κινητού, θα είναι πάρα πολύ λεπτό, ενώ η αναλογία οθόνη προς σώμα θα είναι πολύ μεγάλη. Στο πίσω μέρος θα βρίσκεται ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων και θα έχει διπλή κάμερα. Δείτε μάλιστα και πραγματικές φωτογραφίες του Redmi Note 5 που βρήκα πάλι στο Weibo.

Όσο για το τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει, αυτό που έχουμε καταφέρει να μάθουμε είναι ότι η βασική έκδοση του Redmi Note 5, που μάλλον θα ονομαστεί Redmi note 5X, θα είναι εφοδιασμένη με τον οκταπύρηνο Helio P25 χρονισμένο στα 2.6GHz, 3GB RAM και δύο εκδόσεις εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με 16GB ή 32GB. Η πιο μεγάλη έκδοση θα είναι με τον Snapdragon 630, ενώ θα διαθέτει 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Όσο για την τιμή αυτών των δύο εκδόσεων, αναμένεται να είναι στην Κίνα η βασική έκδοση στα 1299 yuan ή αλλιώς $200 και η προχωρημένη στα 1599 yuan ή αλλιώς στα $250.


Εκτός τώρα από αυτές τις δύο εκδόσεις, έχουμε ακούσει ότι μπορεί να μας ετοιμάσει και τρίτο κινητό, πάλι Full Screen που θα ονομάζεται μάλλον Redmi Note 5 Plus, με οθόνη 5.7 ιντσών και ανάλυση 720P. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 450 στα 14nm και με τιμή στην Κίνα στα 799 yuan ή αλλιώς στα $133.

Βλέπουμε λοιπόν καταιγισμό από Full Screen κινητά μας ετοιμάζει να μας παρουσιάσει η Xiaomi μέσα στον Νοέμβριο, σε πολύ καλές τιμές και καλά χαρακτηριστικά θα έλεγα, για τα λεφτά που κάνουν. Τι λέτε, θα χτυπήσετε κάποιο εσείς από αυτά!?

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com