Ανακοινώθηκε η έξυπνη κλειδαριά από την Xiaomi. Με 4 τρόπους δουλεύει!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε γράψει προχθές ότι μέσω πόστερ που είχε δημοσιεύσει η Xiaomi στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, ετοιμαζόταν να μας ανακοινώσει κάποιο αξεσουάρ για την πόρτα, που θα μας βοηθούσε να μπούμε μέσα στο σπίτι, χωρίς να χρειαζόμαστε κλειδιά όπως έλεγε. Ε λοιπόν πρόκειται μία πραγματικά έξυπνη κλειδαριά, που για να την ξεκλειδώσετε έχετε 4 διαφορετικούς τρόπους!

banner

Η κλειδαριά αυτή είναι το 123ο προϊόν της Xiaomi και μαζί με την εγκατάσταση, δηλαδή τα υλικά που θέλετε για να την εγκαταστήσετε, θα σας κοστίσει 1699 γουάν ή 256$. Θα μου πείτε δεν είναι και λίγα τα λεφτά για μία απλή κλειδαριά! Θα συμφωνούσα εάν ήταν πράγματι μία απλή κλειδαριά. Η συγκεκριμένη κλειδαριά όμως μόνο απλή δεν μπορείς να την πεις.

Η κλειδαριά όπως είπαμε υποστηρίζει 4 διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να την ξεκλειδώσετε. Έτσι μπορείτε με δαχτυλικό αποτύπωμα, μέσω του ΒΤ του κινητού σας, μέσω κωδικού και φυσικά μέσω κλειδιού. Η κλειδαριά επίσης διαθέτει δυνατή προστασία κατά παραβιάσεων και δεν σπάει.

Google news

Η κλειδαριά θα βγαίνει σε μαύρο και ασημένιο, με όλα της τα μέρη μεταλλικά. Η κλειδαριά έχει κατασκευαστεί με ειδικό ανθεκτικό μέταλλο, που έχει δεχθεί 100000 φορές πίεση, ενώ έχει 10 χρόνια εγγύηση ότι δεν θα πάθει το παραμικρό!

ZTE Many GEOs Dresslily WW

Ο σαρωτής του δαχτυλικού αποτυπώματος είναι κρυφός, έτσι εάν κάποιος δεν το ξέρει ότι διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό, δεν πρόκειται να το καταλάβει. Σαν σχέδιο το μόνο που φαίνεται είναι κάποιο ομόκεντροι κύκλοι, που δίνει μία πολύ ωραία αισθητική εμφάνιση. Εάν φοβάστε ότι μπορεί να κλέψει κάποιος το δαχτυλικό σας αποτύπωμα, δεν μπορεί να γίνει. Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται σε ξεχωριστό χώρο που είναι απόλυτα ασφαλής. Ο σαρωτής διαθέτει ειδικό αλγόριθμο για τις σαρώσεις, με ποσοστό λάθος μικρότερο από 0.0005%, ενώ ακόμα και τότε μαθαίνει.

Ο κύλινδρος μέσα στην κλειδαριά έχει επίπεδο ασφαλείας C, με επίπεδο ασφαλείας Β η πόρτα γενικότερα. Η κλειδαριά έχει δοκιμαστεί με πάνω από 100000 προσπάθειες χωρίς να δείχνει να έχει πρόβλημα. Όσο για θερμοκρασίες, αντέχει από -25℃ με +55℃ βαθμούς Κελσίου.


Η κλειδαριά προστατεύεται και με έξτρα χαρακτηριστικά. Έτσι εάν δοκιμάσετε πάνω από 15 φορές το δαχτυλικό αποτύπωμα και δεν πετύχει ή βάλετε πάνω από 5 φορές λάθος τον κωδικό, η πόρτα κλειδώνει και ενεργοποιεί τον συναγερμό της. Εάν προσπαθήσει να την παραβιάσει κάποιος, κάνει το ίδιο. Υποστηρίζει ακόμα λειτουργία που εμποδίζει να δει ο άλλος τι κωδικό πατήσατε, υποστηρίζει 16-bit κωδικό, ενώ έχει δυνατότητα να χρειάζεται να βάλετε μέχρι και 6 φορές σωστά τον κωδικό για να ανοίξει στο τέλος η πόρτα!

Πως σας φαίνεται η νέα έξυπνη κλειδαριά της Xiaomi? Θα την αγοράζατε?


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram