Ανακοινώθηκε ο Snapdragon 636, με υποστήριξη 18:9 και 40% καλύτερη απόδοση από τον 630!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα στο Χονγκ Κονγκ όπου διεξάγετε διάσκεψη κορυφής για την επικοινωνία, η Qualcomm κυκλοφόρησε ένα νέο mid-chip, τον Snapdragon 636.

O Snapdragon 636 είναι ο διάδοχος του Snapdragon 630, που παρόλο που κυκλοφόρησε μόλις τον Μάιο του τρέχοντος έτους και έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε λίγες εταιρείες και μοντέλα (επί του παρόντος μόνο Sharp, ASUS και στο Moto 3), αυτό δεν σημαίνει ότι η Qualcomm δεν θ’ ασχοληθεί άλλο.

Ο Snapdragon 636 έχει κατασκευαστεί με τη διαδικασία των 14nm, με βασική αρχιτεκτονική CPU Kryo 260 και με GPU την Adreno 509. Εάν θέλουμε να συγκρίνουμε την απόδοσή του σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο επεξεργαστή 630, ο 636 είναι 40% πιο γρήγορος, ενώ η απόδοση της GPU έχει αυξηθεί κατά 10% σε σύγκριση με την Adreno 508.

Το baseband εξακολουθεί να είναι to X12, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κατεβάζει με ταχύτητα έως 600Mbps. Μονάδα επεξεργασίας εικόνας (ISP) έχει το 14bit Spectra 160, που υποστηρίζει έως και 24 εκατομμύρια pixel. Όσο αφορά τον ήχο, είναι εφοδιασμένο με τον Qualcomm Aqstic, που υποστηρίζει μέχρι και 192kHz / 24bit.

Εάν θέλουμε τώρα να τον συγκρίνουμε με τις δύο τελευταίες εκδόσεις Snapdragon που έχει παρουσιάσει η Qualcomm, δηλαδή τον 660 και τον 630, η Qualcomm αναφέρει ότι ο snapdragon 636 υποστηρίζει την λειτουργία 18:9 FHD+ ανάλυση πλήρους οθόνης, υποστηρίζει το TruPalette της Qualcomm, όπως και την τεχνολογία προσαρμογής χρώματος EcoPix .

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο 636 θα αρχίσει να παραδίδεται στους κατασκευαστές κινητών από τον Νοέμβριο.

Άραγε που λέτε να μπει πρώτα, για ρίξτε ιδέες….!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com