Ανακοινώθηκε σήμερα το 120ο gadget της Xiaomi, η Xiaomi Aqara Smart IP κάμερα με 180° γωνία όρασης

Μοίρασε την γνώση...

Φτάσαμε λοιπόν τα 120 gadget από την Xiaomi… Ξέρω φαίνεται μεγάλο νούμερο, αλλά τόσα είναι αυτή την στιγμή. Σήμερα το πρωί η Xiaomi ανακοίνωσε άλλη μία κάμερα ασφαλείας, την Xiaomi Aqara Smart IP κάμερα με 180° γωνία όρασης.

Η Xiaomi Aqara Smart IP κάμερα είναι μία έξυπνη κάμερα (gateway version), που αναμένεται να πουλιέται στην Κίνα στα 169 γουάν ή αλλιώς 25,6$. Η κάμερα έχει γωνία θέασης 180°, ενώ καταγράφει με 1080P HD. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί με μεγάλη ευκολία είτε πάνω σε ένα τραπέζι ή κάποιο επίπεδο σημείο ή σε κάποιο τοίχο ψηλά, για να έχει ακόμα καλύτερη εικόνα. Επειδή η έκδοση αυτή συνδέεται με το Gateway της Xiaomi, μπορεί να συνδεθεί μέσω της εφαρμογής Mi Home με τα υπόλοιπα gadget της Xiaomi και κυρίως με τον συναγερμό που έχει και τους αισθητήρες για την πόρτα και τα παράθυρα. Με τον τρόπο αυτό παρέχει ακόμα περισσότερη ασφάλεια, όπως και την δυνατότητα να τρέχει διάφορα σενάρια μέσω της εφαρμογής.

Έτσι όπως βλέπετε μπορείτε πια να έχετε ακριβή εικόνα το τι γίνεται στο σπίτι σας ανά πάσα στιγμή, καθώς μέσω της εφαρμογής σας ενημερώνει τι συμβαίνει όπου και εάν είσαστε. Εάν θέλετε να αποκτήσετε και το Xiaomi 5 in 1 Smart Home Security Kit Wireless Switch Sensor Multifunctional Gate way Set, για να έχετε σωστή λειτουργία της κάμερας, μπορείτε να το βρείτε στο Banggood σε πολύ χαμηλή τιμή. 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

3 Άποψη για τα “Ανακοινώθηκε σήμερα το 120ο gadget της Xiaomi, η Xiaomi Aqara Smart IP κάμερα με 180° γωνία όρασης”

 1. vasma

  Για την εφαρμογή Xiaomi Mi Home στα Ελληνικά υπάρχει κάποιο νέο….

  1. Πρέπει να βρω χρόνο και δεν είναι εύκολο. Είπα ότι θα το κάνω και θα το κάνω…κάποια στιγμή όμως.

   1. vasma

    Ευχαριστώ για την απάντηση…. και αναμένουμε…. Έχει ανακοινώσει τίποτε αλλαγές η επίσημη εταιρία ώστε να ενσωματώσει και άλλες γλώσσες εκτός τα κινέζικα στα διάφορα περιφερειακά που κυκλοφορεί?

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com