Ανεβαίνει συνεχώς η αξία της Xiaomi! Λέτε να πηγαίνει για είσοδο στη Wall Street!

Μοίρασε την γνώση...

Γενικώς στην Xiaomi υπάρχει ένα θετικό περιβάλλον φέτος. Μετά τα πάμπολα προβλήματα που είχε η εταιρεία πέρυσι με την παραγωγή των κινητών της, φέτος φαίνεται να πιστεύουν ότι η διάθεση συσκευών θα διπλασιαστεί, φτάνοντας έτσι στις 100 εκατομμύρια συσκευές περίπου. Την ίδια στιγμή τα έσοδα της Xiaomi για το τρέχων έτος υπολογίζεται ότι θα διαμορφωθούν σε 100 δις γουάν. Βλέποντας όλα αυτά τα νούμερα, οι εκτιμητές αναφέρουν ότι η αξία της Xiaomi θα φτάσει στα 69 δις δολάρια, ποσό που την καθιστά ως μια από τις μεγαλύτερες σε αξία εταιρείες στην Κίνα.

Τα νούμερα αυτά έχουν ειπωθεί από τον ίδιο τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, στην παρουσίαση του φοβερού Mi Mix 2. Εκεί μετά την λήξη τη παρουσίασης, είχε αναφέρει σε δημοσιογράφους ότι ο ίδιος πιστεύει πως η Xiaomi θα καταφέρει να διαθέσει 10 εκατομμύρια συσκευές μόνο για τον μήνα Σεπτέμβριο. Για τον λόγο αυτό, υπολογίζοντας την πολύ καλή πορεία που έχει μέχρι στιγμής η Xiaomi και η υψηλή τιμή που έχει σαν αξία, κάνει τους αναλυτές να θεωρήσουν ότι η είσοδος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης θα γίνει πολύ σύντομα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com