Αποκτήστε από το Dodocool με έκπτωση έως και 67% αξεσουάρ και gadget λόγω Halloween!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μην γιορτάζουμε πολύ την γιορτή των Halloween, στο εξωτερικό όμως γιορτάζετε πολύ και αυτό είναι μία ευκαιρία για προσφορές! Έτσι και το κατάστημα Dodocool μας έχει μία σειρά από εκπτωτικά κουπόνια που φτάνουν μέχρι και το 67%! Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι τις αγορές σας τις κάνετε από το κατάστημα τους στο Amazon, οπότε έχετε άμεση αποστολή των προϊόντων και φυσικά χωρίς τελωνείο!

Στο Dodocool όπως σας είπαμε μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη σειρά από Usb hubs, powerbank, εντυπωσιακά ακουστικά. Έτσι θα βρείτε πχ το Dual USB-C Hub Multiport Adapter, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και με Thunderbolt, που θα μπορείτε να το αποκτήσετε με 40% έκπτωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην σελίδα της Dodocool, να διαλέξετε να σας δείξει τον κωδικό και να τον χρησιμοποιήσετε μετά κατά την αγορά. Μπορεί βέβαια να μην έχει την Ελλάδα σαν χώρα επιλογής, έχει όμως την γειτονική Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία, οπότε να το πάρετε από εκεί.


Εάν ψάχνετε να πάρετε κάποιο BT ηχείο, τότε με το κουπόνι που θα σας δώσει έως και 20% έκπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε το Mini Wireless Speaker with Selfie. Ναι σωστά διαβάσατε, εκτός από την μουσική, μπορείτε αφού συνδεθεί με το κινητό σας να το χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε την κάμερα και να πάρετε τις καλύτερες selfies! Δύο σε ένα και με 20% έκπτωση!

Εάν πάλι ψάχνετε για ακουστικά, ανθεκτικά, ελαφριά, που να μην πέφτουνε και να είναι και ασύρματα, το Dodocool έχει να σας προτείνει με 10% έκπτωση χάρις το κουπόνι που θα βρείτε, τα πτυσσόμενα ασύρματα Sports In-Ear Headphone. Τ’ ακουστικά είναι φυσικά αδιάβροχα, πλήρως, ενώ στερεώνονται γύρω από το αυτί οπότε είναι αδύνατον να πέσουνε! Για όποιον τρέχει νομίζω είναι τ’ ακουστικά που ψάχνει!


Πιστεύω ότι όλοι έχετε ανακαλύψει ότι δυστυχώς δεν στέλνουν πια από Κίνα powerbank, λόγω ασφάλειας. Αυτό είναι ένα πλήγμα για όποιον ψάχνει λίγη παραπάνω ενέργεια. Το Dodocool όμως επειδή στέλνει τα προϊόντα του από το Amazon, μπορεί να σας στείλει το Powerbank που διαθέτει των 5000mAh που μπορείτε να το αποκτήσετε κιόλας με 27% έκπτωση!

Τέλος αφήσαμε άλλο ένα απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να έχετε στο αμάξι σας αυτή την φορά, ένα γρήγορο ασύρματο φορτιστή αυτοκινήτου. Ο φορτιστής υποστηρίζει μέχρι και 10W γρήγορη φόρτιση, ενώ εάν το κινητό σας δεν υποστηρίζει την γρήγορη, μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα μόνο του στα 5W. Όλα αυτά με το κουπονάκι που θα πάρετε για να το αποκτήσετε με 14% έκπτωση!

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com