Δείτε την πρώτη πραγματική εικόνα του αναμενόμενου Redmi Note 5 Plus, πρώτα στο iTechNews.gr

Σας είχαμε γράψει πριν 10 ημέρες για το Xiaomi Redmi 5 Plus. Τότε είχαμε βρει μία φωτογραφία της συσκευασίας του κινητού που είχε διαρρεύσει στο Weibo και σας την είχαμε βγάλει πρώτοι εδώ. Τώρα και πάλι πρώτοι σας βρήκαμε την πρώτη αληθινή φωτογραφία του Xiaomi Redmi 5 Plus το πως είναι πραγματικά, που βρήκαμε πάλι στο Weibo.

Την προηγούμενη φορά που είχαμε αναφερθεί στο κινητό αυτό, ήταν γιατί είχαμε βρει μία εικόνα από την συσκευασία του. Τώρα, βρήκαμε μία εικόνα που είναι τραβηγμένη με το Mi6 όπως φαίνεται. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι το Xiaomi Redmi 5 Plus, αλλά βάση την εικόνα που βλέπουμε, λογικά πρέπει να κοιτάμε την πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία του εν λόγου κινητού. Το εντυπωσιακό….κοιτάμε ένα Full Screen κινητό!

Μπορεί την αρχηγία να την έχει το Mi Mix 2, μία φοβερή ναυαρχίδα που είναι καθαρά Full screen κινητό, απ’ ότι φαίνεται μπαίνει και στο παιχνίδι και το Xiaomi Redmi 5 Plus. Βέβαια το Mi Mix 2 έχει ν’ αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως τα Vivo X20, Gionee M7, κτλ που περιμένουμε να εμφανιστούν επίσημα. Φαίνεται όμως ότι η Xiaomi θέλει να αιφνιδιάσει την αγορά, εμφανίζοντας και mid-range κινητά, με πιο χαμηλή τιμή με Full Screen, ώστε να χτυπήσει και αυτή την αγορά. Μην ξεχνάτε ότι έρχεται πχ το Ulefon Mix που σας το έχουμε παρουσιάσει και παλιότερα, με Full Screen χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή, αφού μπορείτε να το αποκτήσετε πχ από το Coolicool με μόλις 139$!!!

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, το κινητό που φωτογραφήθηκε με το Mi6, έχει μεταλλικό πλαίσιο, με ελαχιστότατα bezelless, με αναλογία screen to body ίσως και μεγαλύτερη από αυτή που έχει το Mi Mix 2!  Στο πίσω μέρος βλέπουμε να έχει διπλή κάμερα, με το φλας από κάτω και τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω. Βλέπουμε ακόμα το λογότυπο Mi να βρίσκεται στο κάτω μέρος. Η πίσω πλευρά πάντως είναι τυπική Redmi. Η μπροστινή, φαίνεται να είναι Full Screen όπως είπαμε, χωρίς να φαίνεται όμως που είναι η μπροστινή κάμερα, εκτός εάν είναι κάποιο από τα δύο μαύρα που φαίνονται στο πάνω μέρος, αν και πάλι σαν διαστάσεις είναι ίδιες.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Redmi 5 Plus, οι τελευταίες φήμες υποδεικνύουν την παρουσία Snapdragon 450, 3/4 GB RAM και 32/64 GB ROM, ενώ η μπαταρία θα είναι στα 4000 mAh. Βέβαια η τιμή που ακούγεται ίσως να μην αρέσει πολλούς, καθώς ακούγεται ότι θα είναι γύρω στα 300 δολάρια.

Εν αναμονή λοιπόν περαιτέρω διαρροών και ανακοινώσεων

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα