Δείτε την πρώτη πραγματική φωτογραφία του Meizu X2, του πρώτου bezelless κινητού της εταιρείας!

Μοίρασε την γνώση...

Η Meizu είναι πολύ σοβαρή σχετικά με το smartphone που κατασκευάζει και δεν φέρνει στο φως μελλοντικά της σχέδια ή κινητά, όπως βλέπουμε να γίνεται με άλλες εταιρείες όπως η Huawei, Xiaomi, κ.λπ. Απ’ ότι φαίνεται όμως αυτή την φορά τους ξέφυγε και κυκλοφόρησε στο Weibo η πρώτη πραγματική φωτογραφία του επερχόμενου πραγματικά bezelless κινητού που θα ανακοινώσει η Meizu. Το όνομα του κινητού είναι Meizu X2.

banner

Η Li Nan ως αντιπρόεδρος της Meizu δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το τηλεφώνου στις αρχές του επόμενου έτους.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον @Technology Wolf, ο οποίος έχει διαρρεύσει με μεγάλη ακρίβεια τα προϊόντα της Meizu στο παρελθόν, το τηλέφωνο αυτό έχει πολύ υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα από την άποψη της εικόνας του, μπορούμε να δούμε τους πόλους του δέκτη και της μπροστινής κάμερας, ενώ όπως βλέπετε υιοθετεί μία καμπύλη και στρογγυλή μετάβαση γύρω από την οθόνη.

Google news

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε, είναι ότι παρόλο που έχει τόσο μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα, η εταιρεία έχει κρατήσει το mBack κουμπί, που αναλογικά θα πρέπει να έχει μικρύνει και αυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι η ύπαρξη του mBack έχει δεθεί με την λειτουργία του Meizu Flyme OS, και εφόσον ακόμα και σε μία τέτοια bezelless οθόνη θέλει να το κρατήσει, η εταιρεία φαίνεται δεν θέλει να αποχωριστεί σημεία κλειδιά στην ιστορία της.

Cafago WW Gshopper Many GEOs

Αξίζει επίσης ν’ αναφέρουμε ότι μπορεί αυτό το μοντέλο να έχει ονομαστεί Meizu X2, εμείς έχουμε ήδη δει άλλο ένα μοντέλο της Meizu, το Meizu M5X, να έχει εντοπιστεί στο Geekbench πριν λίγο καιρό, με επεξεργαστή τον Snapdragon 650. Μάλιστα αυτή η συνεργασία Meizu – Qualcomm, γίνεται για πρώτη φορά, οπότε και με την πλήρη εικόνας κινητό που είδαμε, πιστεύω έχουμε να δούμε πολλά από αυτές τις δύο εταιρείες μαζί!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram