Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi6C και φωτογραφία του! Έρχεται με το Surge S2 Chipset όπως σας είχαμε πει.

Μοίρασε την γνώση...

Κάθε χρόνο, η Xiaomi δημιουργεί διάφορες παραλλαγές των κινητών που έχει της σειράς Mi. Έτσι για το Mi4 μας παρουσίασε το Mi4C, για το Mi5 τα Mi5C, Mi5X, κλπ. Τώρα απ’ ότι φαίνεται έχει σειρά το Mi6, με την παραλλαγή Xiaomi Mi6C που είχε διαρρεύσει , σχεδόν δύο μήνες πίσω. Αρχές του μήνα σας είχαμε πει πρώτοι εδώ ότι είχαμε μάθει για τον επεξεργαστή που θα έχει, που δεν είναι άλλος από την νέα έκδοση του Surge, τον Surge S2. Σήμερα μάθαμε ακριβώς με τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα μας τον παρουσιάσει η Xiaomi.

Από αυτά που μάθαμε σήμερα, φαίνεται ότι το Mi6C θα είναι ένα πολύ καλό mid-range κινητό.


Μιλώντας για τις προδιαγραφές του Mi6C, φαίνεται ότι μιλάμε για ένα κινητό με οθόνη 5.1-ιντσών ή ίσως λίγο μεγαλύτερη, με 2.5D Curved glass. Σύμφωνα με την πηγή μας, η αναλογία οθόνης προς το σώμα του Xiaomi Mi6C θα είναι μεγαλύτερη από τη αυτή του Mi6, πράγμα που σημαίνει ότι τα πλαίσια θα είναι μικρότερα, ακολουθώντας ίσως και την τάση του Full Screen κινητού. Το πάνω και το κάτω μέρος αναμένεται να είναι περίπου στα 10mm, ενώ τα πλαϊνό περίγραμμα θα είναι στα 2.5mm (άσπρη πλευρά 1.5mm + 1mm μαύρο).

Για το τι επεξεργαστή θα έχει, σας το είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη φορά. Έτσι μάθαμε ότι θα έχει την νέα έκδοση του επεξεργαστή της Xiaomi, τον Surge S2 (ακούγεται ότι η εταιρεία μπορεί να τον ονομάσει και Surge X1). Ο S2 είναι ένας επεξεργαστής που βασίζεται στη διαδικασία παραγωγής των 16nm της TSMC. Οι προδιαγραφές αυτού του επεξεργαστή περιλαμβάνουν συχνότητα χρονισμού στα 2.2GHz, τετραπύρηνο A73 στα 1.8GHz με τετραπύρηνο A53. Για κάρτα γραφικών θα διαθέτει την Mali G71MP12 με υποστήριξη για επιλογές αποθήκευσης LPDDR4 και UFC 2.1.


Στο πίσω μέρος, το τηλέφωνο θα διαθέτει διπλή κάμερα των 12MP + 5MP. Η κύρια φωτογραφική μηχανή των 12MP θα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα Sony IMX386, παρέχοντας και οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS). Θα διαθέτει 4 GB ή 6GB RAM, ενώ από αποθηκευτικό χώρο θα υπάρχει σε 64 ή 128GB. Όσο για την τιμή του, η έκδοση των 64GB αναμένεται να πουλιέται στην Κίνα στα 1999 Yuan ή αλλιώς στα 303$ και η έκδοση των 128GB θα πουλιέται στα 2.499 γιουάν ή αλλιώς στα 380$.

Πως σας φαίνεται το κινητό και οι τιμές? Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται κομματάκι ακριβό, εάν πουλιέται σε αυτές τις τιμές Κίνα, οπότε με το καπέλο από τα κινεζομάγαζα θα φτάσουμε στα 350$ και στα 400+ $. Εν αναμονή και των ανακοινώσεων…

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com