Δοκιμάζουμε τις αντοχές του νέο wearable της Huami – Huami Amazfit m (Moving) Band. Δείτε που θα το βρείτε.

Μοίρασε την γνώση...

21 Σεπτεμβρίου η Huami μας παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα το Huami Amazfit m (Moving) Band. Το καινούργιο wearable φαίνεται πολύ ωραίο, με πολύ καλή μπαταρία για τα χαρακτηριστικά που την καταπονούν, ενώ σας είχα πει και από που θα μπορούσατε να το παραγγείλετε με ασφάλεια. Σήμερα βρήκα μία δοκιμασία, ένα βασανιστήριο που φαίνεται ότι υποβλήθηκε το wearable, όπου ελέγχεται εάν το χαρακτηριστικό των 50 μέτρων αληθεύει ή όχι. Δείτε λοιπόν τι αποδείχτηκε.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το Huami Amazfit m (Moving) Band, τοποθετείται μέσα σ’ ένα δοχείο με νερό, στο οποίο σιγά-σιγά του ασκείται πίεση ίση με 5 atm. Αυτή είναι η πίεση που δέχονται τ’ αντικείμενα που βρίσκονται στα 50 μέτρα βάθος. Έτσι μ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί να γίνει μία προσημείωση στις συνθήκες που θα βρισκόταν εάν βουτούσε κάποιος σε αυτό το βάθος.


20 λεπτά αργότερα, το AMAZFIT m φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, χωρίς κανένα ράγισμα στην οθόνη του, ενώ δείχνει να λαμβάνει κανονικά τις ειδοποιήσεις από το κινητό για κλήσεις και SMS.

Μετά την όλη δοκιμασία, το Amazfit m αφαιρέθηκε από τον θάλαμο βασανιστηρίων και δοκιμάστηκε εάν ανταποκρίνεται σωστά η οθόνη αφής που έχει. Λοιπόν δεν παρουσίασε απολύτως κανένα πρόβλημα! Οπότε θεωρούμε ότι το τεστ των 50 μέτρων το πέρασε με επιτυχία!


Το Huami Amazfit m έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε από ένα wearable. Δείτε τι χαρακτηριστικά έχει:

Χαρακτηριστικά:
Φυσικά και και το νέο wearable της Huami, θα είχε χαρακτηριστικά για την υγεία, όπως:

 • Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού
 • Μετρήσεις βημάτων
 • Απόσταση που διανύθηκε
 • Κάψαμε θερμίδες
 • Παρακολούθηση ύπνου
 • Καθιστική υπενθύμιση

Χαρακτηριστικά Smart / Sports ρολογιών Όπως είπαμε, το wearable είναι πάρα πολύ ανθεκτικό, αφού περιέχει ατσάλινο πλαίσιο για να φτάσει τα 50Μ βάθος. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και ορισμένα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε αθλητικά ρολόγια, όπως:

 • Πρόγνωση καιρού (απευθείας στην οθόνη του wearable)
 • Ειδοποιήσεις
 • Προειδοποιήσεις
 • Χρονόμετρο
 • Ημερολόγιο
 • Ημερομηνία και ημέρα

Είναι εκπληκτικό ότι ακόμα και με την έγχρωμη οθόνη αφής, αλλά και όλα τ’ άλλα χαρακτηριστικά που έχουν αναφερθεί, το νέο Amazfit m (Moving) Band έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει έως και 14 ημέρες. Με το Bluetooth πάντα συνδεδεμένο με το smartphone, η μπαταρία μπορεί εύκολα να διαρκέσει τουλάχιστον δέκα ημέρες. Όπως και τα υπόλοιπα φορητά αντικείμενα της Amazfit, αυτή θα υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS, ενώ για εφαρμογή θα χρησιμοποιεί το Mi Fit App. Εγώ πάντως δεν το έχω δει ακόμα μέσα στον κώδικα, οπότε σύντομα να περιμένουμε νέα έκδοση της εφαρμογής που θα το περιλαμβάνει.

Το Huami Amazfit m (Moving) θα είναι διαθέσιμο σε έξι διαφορετικά χρώματα – πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο, γκρι, ανοιχτό γκρι και μπλε.

Στην Κίνα, η πώληση έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και ημέρες και πουλιέται στα 46$ περίπου. Εσείς θα το βρείτε λίγο πιο ακριβά στο Banggood πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί. Υπόψιν αυτή την στιγμή είναι στα 65.99$, αλλά αναμένεται τις επόμενες ημέρες η τιμή του ν’ ανέβει και να φτάσει στα 71.99$ μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, όταν θα αρχίσει να στέλνετε στους κατόχους του.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com