Εμφανίστηκε το επίσημο ποστερ του Xiaomi Redmi 5A

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε πει εδω και αρκετό καιρό ότι μέσα στον Νοέμβριο περιμένουμε να δουμε τα Redmi 5A & Redmi 5 Plus. Πριν από λίγο διέρρευσε το επίσημο πόστερ του Redmi 5A.

To poster ουσιαστικά μας δείχνει ότι το 5Α, θα έχει για επεξεργαστή ένα Qualcomm Snapdragon, MIUI 9 λειτουργικό, 137g βάρος και μία μπαταρία που θα έχει 8 ημέρες αναμονή!


Απ΄ότι φαίνεται λοιπόν, η συσκευή που εμφανίστηκε στο FCC και με την κωδική ονομασία MCE3B / MCT3B είναι το Xiaomi Redmi 5A. Το 5Α είναι ένα κινητό με 5 ίντσες οθόνη, 720P αναλυση και με κάποιο τετραπύρηνο επεξεργαστή, μάλλον τον Snapdragon 425 χρονισμένο στα 1.4GHz. Από μνήμη θα διαθέτει 2GΒ RAM και 16GΒ ή 3GΒ + 32GΒ εσωτερικού χώρου, κάμερα 5ΜΡ και μπαταρία 3000mAh, με δέκτη υπερύθρων. Το μόνο κακό, εκτός ίσως από τον πολύ χαμηλο επεξεργαστή, για να έχει χαμηλά το κόστος, δεν θα έχει και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τι θα δούμε εμείς….μάλλον για αρχή το 2/16 που θα πουλιέται στην Κίνα στα 599 yuan ή αλλιώς 91$.


Όσο για το επισης αναμενώμενο Xiaomi Redmi 5 Plus, είναι επίσης υπό κατασκευή, θα είναι ένα κινητό Full screen όποως έχουμε ήδη δει, με οθόνη 18:9, ενώ θα έχει μία τιμή που θα σκοτώνει αφου στην Κίνα αναμένεται να είναι στα 999 yuan ή αλλιώς 151$.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com