Εμφανίστηκε Xiaomi Mi6 με 8GB RAM!

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Mi6 είναι από η τελευταία ναυαρχίδα της σειράς Mi και εμφανίστηκε πριν από 5 μήνες περίπου, τον Απρίλιο. Όταν μας το παρουσίασε η Xiaomi, ένα φανταστικό κινητό, όλες οι εκδόσεις που βγήκανε ήταν με 6GB RAM. Πριν από λίγο διέρρευσε φωτογραφία στο διαδίκτυο με 8GB RAM!!!Θα μου πείτε τι να την κάνεις κανείς τόσο μνήμη!? Και όμως πιστέψτε με, εάν του κάνετε βαριά χρήση όπως εγώ, τα χρειάζεσαι. Τώρα θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό το περίεργο Xiaomi Mi6 με τα 8GB RAM που εμφανίστηκε. Λοιπόν δεν είναι κατασκευή της Xiaomi δυστυχώς, αλλά ενός χρήστη που κατάφερε ν’ αναβαθμίσει την μνήμη RAM του κινητού, προσθέτοντάς του άλλα 2GB RAM.

Όποιος ξέρει να ψάχνει στο Taobao, ξέρει ότι μπορεί να βρει πολλές και ενδιαφέρουσες υπηρεσίες εκεί. Θυμάστε που σας είχαμε παρουσιάσει ένα Xiaomi Mi6 με μπαταρία 9000mAh!? Ε λοιπόν ψάχνοντας μπορεί να βρει κάποιος μία αντίστοιχη υπηρεσία για την μνήμη RAM!

Ο χρήστης του Weibo @Kumamoto technology, παρουσίασε μία σειρά από φωτογραφίες, που όπως φαίνεται κατάφερε να κάνει ένα απλό Mi6 με 6GB RAM, να έχει πια 8GB RAM! Μάλιστα μας δείχνει όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από πάνω, ότι η MIUI μπούταρε μια χαρά και αναγνώρισε κανονικά την έξτρα μνήμη που είχε πια το σύστημα. Δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, την όλη διαδικασία της αναβάθμισης.

Όπως βλέπετε αφαιρέθηκε πλήρως η μητρική με τον επεξεργαστή και την μνήμη και μπήκε καινούργια που να έχει τα 8GB RAM πάνω. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι μία διαδικασία για όσους το κατέχουν πραγματικά το αντικείμενο. Πάντως σαν εκτέλεση είναι εντυπωσιακή!

Εάν πάντως θέλετε και εσείς ν’ αποκτήσετε το Mi6, αλλά την έκδοση των 6GB RAM φυσικά, μπορείτε να το κάνετε με το κουπόνι που σας δίνω παρακάτω!

[wpcd_coupon id=8479]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com