Η AMD μόλις ανακοίνωσε τους πρώτους Ryzen Mobile επεξεργαστές, του πιο γρήγορους σε Ultrathin Notebooks!

Μοίρασε την γνώση...

Η AMD ανακοίνωσε πριν από λίγο τους νέους επεξεργαστές Ryzen 7 2700U και Ryzen 5 2500U με γραφικά Radeon Vega, που παρέχουν εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, άνετο rendering στα γραφικά και βέλτιστη απόδοση σε απαιτητικές διεργασίες.

Όπως σας είπαμε, η AMD ανακοίνωσε σήμερα πριν από λίγο την εισαγωγή του κινητού επεξεργαστή AMD Ryzen ™, που πριν είχε την κωδική ονομασία “Raven Ridge”, που παρέχει ηγετική απόδοση και πλήρη εμπειρία ψυχαγωγίας με βέλτιστη απόδοση για premium 2-in-1 convertibles και εξαιρετικά φορητούς υπολογιστές. Με ένα διαμορφωμένο TDP στα 15 watt, οι επεξεργαστές AMD Ryzen ™ 7 2700U και AMD Ryzen ™ 5 2500U συνδυάζουν τις αρχιτεκτονικές των βραβευμένων πυρήνων “Zen” x86 – με την τεχνολογία επεξεργαστών AMD SenseMI Technology 2 – με την επαναστατική Radeon “Vega” σε σχεδιασμό System-on-Chip για την επίτευξη πρωτοφανών επιδόσεων στα notebooks. Το AMD Ryzen 7 2700U είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής για φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, με έως και 44% περισσότερη απόδοση CPU, καθώς και έως 161% περισσότερη απόδοση γραφικών από τον ανταγωνισμό.


Ισχυρός επεξεργαστής
Ο επεξεργαστής AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics σχεδιάστηκε για την απόλυτη αποτελεσματική υπολογιστική απόδοση. Η τελευταία τεχνολογία επεξεργασίας πολλαπλών σπειρωμάτων της AMD σας δίνει εκπληκτικά γρήγορη απόδοση όταν εργάζεστε ή παίζετε.

Premium Graphics
Ο επεξεργαστής AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics παρέχει γρήγορη, ισχυρή και ρευστά γραφικά για να συναρπάζει τις οπτικές σας αισθήσεις. Η τελευταία multi-thread τεχνολογία της AMD συνδυάζεται με τη τελευταία multimedia για την πιο εκπληκτική απόδοση που θα δείτε.


Αποτελεσματική υπολογιστική δύναμη
Ο επεξεργαστής AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics μαθαίνει, προβλέπει και προσαρμόζεται στις ενέργειές σας, παρέχοντας τη βέλτιστη ισχύ και απόδοση σε υπολογιστικές και γραφικές εφαρμογές.

Σύντομα θα έρθουν και οι φορητές πλατφόρμες
Η AMD σε συνεργασία με τις HP, Lenovo και την Acer, σύντομα θα κυκλοφορήσουν τις πρώτες πλατφόρμες που θα βασίζονται στον επεξεργαστή AMD Ryzen ™ με το Radeon ™ Vega Graphics. Τα HP ENVY x360, το Lenovo IdeaPad 720S και το Acer Swift 3 είναι αυτά που θα δούμε πρώτα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com