Η ASUS παρουσίασε σήμερα τα AMD Ryzen platform X370 / B350 ITX mini motherboard με φοβερά χαρακτηριστικά!

Μοίρασε την γνώση...

Η ASUS παρουσίασε σήμερα τις δύο ROG players high-end μητρικές Strix X370-I Gaming και Strix B350-I Gaming. Και οι δύο μητρικές υποστηρίζουν τους καινούργιους AMD Ryzen, ενώ είναι Mini-ITX. Ουσιαστικά αυτές οι δύο μητρικές είναι οι πρώτες προσπάθειες της Asus να φτιάξει mini μητρικές που υποστηρίζουν τους ASUS Ryzen.

Και οι δύο μητρικές βασίζονται πάνω στο X370, B350 chipset. Εμφανισιακά δύσκολα θα καταλάβει κάποια διαφορά μεταξύ τους, γιατί διαφέρουν ελάχιστα! Οι μοναδικές διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις είναι ότι στον X370, έχει άλλα δύο USB 3.1 Gen.1 pin, ενώ υποστηρίζει USB, RJ-45, και ασφάλεια για τον στατικό ηλεκτρισμό στη θύρα των ακουστικών.

Οι δύο μητρικές είναι εντυπωσιακά μικρές, αφού έρχονται με διαστάσεις 170 × 170 mm. Έχει δημιουργηθεί αρκετός χώρος για να υπάρχει μία επεκτάσιμη κάρτα “M.2 Audio Combo”, μία εξωτερική M.2 και κάρτα ήχου. Η M.2 συνδέεται απευθείας με την CPU, υποστηρίζει M.2 2280 χαρακτηριστικά και PCI-E 3.0 x4 / SATA mode, καλύπτοντας πλήρως το αποθετήριο θερμότητας και την κάρτα ήχου SupremeFX S1220A, wμε διπλό OP zoom, ενώ υποστηρίζει πλειάδα από Sonic ήχους. Η μητρική έχει chipset που υποστηρίζει M.2, ενώ υποστηρίζει μόνο PCI-E 2.0 x4 mode.

Υπάρχουν δύο θέσεις για μνήμες DDR4-3600 DIMM μέχρι και 32GB, μία PCI-E 3.0 x16 θύρα επέκτασης, 4 SATA με 6Gbps interface, δύο καναλιών διπλή κεραία MIMO 802.11ac για Wi-Fi και Bluetooth 4.2, 4 USB 3.1 Gen.1 και 2 USB 3.1 Gen.2.

Στο πίσω μέρος θα δείτε διάφορους χρωματισμούς που υποδηλώνουν τι είναι και τι κάνουν για όσους ξέρουν. Μάλιστα εκεί που είναι οι θύρες για τον ήχο, είναι φωτισμένες με λεντάκια. Η όλη κατασκευή είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει πόσο θα μας κοστίσουν αυτά τα δύο φοβερά motherboard!

Strix X370-I Gaming:

Strix B350-I Gaming:


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com