Η Mastercard και το ΠΛΑΙΣΙΟ επιβραβεύουν τις συναλλαγές σας

Μοίρασε την γνώση...

Η Mastercard και το ΠΛΑΙΣΙΟ συνεργάζονται και επιβραβεύουν 6.000 τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard® που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για τις αγορές τους τόσο στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, όσο και τηλεφωνικά ή online στο plaisio.gr.

Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου 2017 πληρώνοντας ανέπαφα με τη Mastercard κάρτα σας σε οποιοδήποτε από τα 22 καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ σε όλη την Ελλάδα ή πραγματοποιώντας τις αγορές σας τηλεφωνικά ή online, μπορεί να είστε ένας από τους 6.000 τυχερούς που μπαίνουν σε διαδικασία αυτοματοποιημένης επιλογής για να κερδίσουν €25 έκπτωση στις επόμενες αγορές τους. Η έκπτωση μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, την περίοδο 1- 31 Δεκεμβρίου 2017.

Τώρα οι αγορές από το ΠΛΑΙΣΙΟ σας βγάζουν διπλά κερδισμένους, καθώς πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια με κάρτα Mastercard®, διεκδικείτε μοναδική έκπτωση στις επόμενες αγορές σας!

Η Χριστίνα Μηλιαράκη, Marketing Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στη Mastercard, η αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή οφείλει να είναι πάντα ξεχωριστή και για τον λόγο αυτό, συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με τους σημαντικότερους εμπόρους, επιβραβεύοντας τους κατόχους καρτών μας για την επιλογή τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας αυτή συνεργασία με το ΠΛΑΙΣΙΟ, έναν από τους μεγαλύτερους retailers της αγοράς, όπου οι κάτοχοι καρτών μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα και να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και online».

Η Κατερίνα Βασιλάκη, Chief Financial Officer στο ΠΛΑΙΣΙΟ, δήλωσε επίσης: «Με περισσότερες από 1,2 εκ. συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κάθε έτος, υποδεχόμαστε με χαρά τη νέα μας συνεργασία με τη Mastercard. Ανταμείβοντας 6.000 τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard®, επιβραβεύουμε την επιλογή τους για την ευκολία των ηλεκτρονικών πληρωμών. Παράλληλα, συστήνουμε, σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές, τις ανέπαφες συναλλαγές –που συνδυάζουν την ασφάλεια με μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία- στα καταστήματα μας, καθώς και την ευκολία της online πληρωμής με κάρτα, για αγορές στο www.plaisio.gr»,.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Mastercard στο Facebook facebook.com/MastercardGreece.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com