Η NVIDIA αποκτά μία νέα τεράστια τριγωνική και μεγαλοπρεπή έδρα!

Μοίρασε την γνώση...

Η Nvidia σαν έδρα έχει πολλά κτίρια όπου αναπτύσσει την τεχνολογία της, ενώ είναι πολύ θεαματικά σχεδιασμένα. Πρόσφατα, ένα βίντεο που παρουσίασε η NVIDIA στην Santa Clara της Καλιφόρνια, είδαμε το νέο κτίριο της έδρας της εταιρείας όπου φαίνεται εξίσου πολύ εντυπωσιακό.

Έχει αναφερθεί ότι αυτό το κτίριο έχει σχεδιαστεί από την παγκοσμίου φήμης κατασκευαστική εταιρεία Gensler. Το σχήμα του κτιρίου είναι τριγωνικό, ενώ όλες οι σκεπές είναι ένας φεγγίτης, κάτι που σίγουρα δίνει μέγιστη ηλιοφάνεια στο εσωτερικό, με άπλετο φως μ’ ένα πιο οικολογικό προφίλ, αφού θα χρησιμοποιείται κυρίως το φυσικό φως από το τεχνητό.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί το όλο έργο μέχρι τα τέλη του 2017, ενώ αποτελείται από δύο ορόφους και καλύπτει έκταση 46.000 τετραγωνικών μέτρων. Το κτίριο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 2.500 εργαζόμενους, για τους οποίους υπάρχουν δύο υπόγειοι χώροι στάθμευσης.

https://youtu.be/fybjbV0lndY

Να πούμε καλορίζικο στην Nvidia και περιμένουμε να δούμε τι θα μας κατασκευάσει εκεί πια.

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com