Η Qualcomm παρουσίασε το πρώτο laptop με Snapdragon 835 και Windows 10!

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ και κάμποσο καιρό ακούγονται διάφορες φήμες ότι η Qualcomm ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των laptop και να επεκτείνει τις; αγορές που δραστηριοποιείται. Βέβαια στις φήμες αυτές η Intel είχε δείξει τα δόντια της και είχε κάνει σύσταση να μην το τολμήσει. Φυσικά η Qualcomm δεν άκουσε και σήμερα ανακοίνωσε το πρώτο laptop που θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 835 και λειτουργικό Windows 10!

banner

Στη σημερινή σύνοδο κορυφής στο Hong Kong, Qualcomm απ’ ότι φαίνεται δεν μας ανακοίνωσε μόνο τον νέο Snapdragon 636, αλλά και ένα laptop που θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 835 και λειτουργικό τα Windows 10.  Όπως σας γράψαμε πιο πάνω, η Qualcomm μαζί με την Microsoft είχαν ανακοινώσει ότι το 4ο τρίμηνο του 2017, η HP, η Asus και η Lenovo αναμενόταν να παρουσιάζανε ένα laptop με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα για το θέμα αυτό, κλήθηκε να μιλήσει σχετικά στη σύνοδο ο διευθύνων σύμβουλος της ASUS, Shen Zhen.

Διαφήμιση

Η Qualcomm ανακοίνωσε σήμερα τον υπολογιστή αυτόν που θα φέρει τέσσερα χαρακτηριστικά:

Google news
  1. Διάρκεια ζωής μπαταρίας μεγαλύτερη από 1 ημέρα
  2. Always connected, δηλαδή θα είναι συνεχώς online
  3. Καινοτόμο split design
  4. Windows 10 λειτουργικό σύστημα

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τα Windows 10 της Microsoft (έκδοση ARM64) και η απλή έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή, μπορεί να τρέξει ότι εφαρμογή windows θέλετε, πολύ αποτελεσματικά. Η Qualcomm ανέφερε στην ομιλία της, ότι επειδή γίνεται χρήση τσιπ με 10nm διαδικασία και λόγω των μειωμένων εργασιών που γίνονται στο τσιπ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει περισσότερο από 1 ημέρα μπαταρία.

Wondershare WW Tomtop WW

Επίσης, παίρνοντας υπόψιν ότι σαν διαστάσεις ο 835 είναι πιο μικρός από τους αντίστοιχους επεξεργαστές της Intel, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλη εξοικονόμηση στον εσωτερικό χώρο, που θα δώσει στη μπαταρία μεγαλύτερο χώρο διαμόρφωσης, άρα και πιο μεγάλη μπαταρία στο τέλος, όπως επίσης και ότι η συσκευή θα είναι πιο λεπτή!

Τι λέτε, θ’ αγοράζατε εσείς ένα laptop που δεν θα είχε Intel, αλλά Snapdragon και windows 10!?Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram