Η Samsung αισθάνεται την ανάσα της Xiaomi καθώς πάει να της φάει την πρωτιά στην αγορά της Ινδίας!

Μοίρασε την γνώση...

Το ότι η Xiaomi έχει εισέλθει και αναπτύσσεται ραγδαία στην αγορά της Ινδίας, σίγουρα θα το ξέρετε, αφού το έχουμε αναφέρει κάμποσες φορές τον τελευταίο καιρό. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η Xiaomi παρουσιάζει και ειδικές εκδόσεις κινητών για την Ινδία, όπως και έχει πολλές εκδηλώσεις εκεί. Βέβαια πρώτη στην αγορά της Ινδίας είναι η Samsung ακόμα, αλλά απ’ ότι φαίνεται όχι για πολύ ακόμα!

Σύμφωνα λοιπόν με τους Indian Economic Times, μάθαμε ποια είναι τα οικονομικά στοιχεία των δύο μεγαλύτερων εταιρειών πώλησης κινητών στην χώρα. Έτσι όπως αναφέρεται από την εφημερίδα, η Samsung για το τρίτο τρίμηνο του 2017, κατείχε το 22.8%, που της δίνει δικαιωματικά την πρώτη θέση. Πως σας φαίνεται όμως εάν σας πούμε ότι στη δεύτερη θέση είναι η Xiaomi με μόλις το 22.3%, δηλαδή μόλις 05%!? Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως αισθάνεται την ανάσα της Xiaomi να την πλησιάζει, θα την έχει λούσει κρύος ιδρώτας!

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά για το 3ο τρίμηνο του 2017 για την αγορά της Ινδίας έχουν ως εξής. Οι συνολικές αποστολές για το διάστημα αυτό, αυξήθηκαν κατά 32%, φτάνοντας τα 40 εκ, καταγράφοντας έτσι ένα νέο ρεκόρ! Συγκεκριμένα οι συνολικές αποστολές της Samsung για το διάστημα αυτό ήταν 9,12 εκ, ενώ της Xiaomi ήταν 8.92 εκ, δηλαδή μόλις 300000 συσκευές διαφορά! Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το 1ο τρίμηνο του 2017, η Samsung είχε το 26% της συνολικής αγοράς και η Xiaomi ακριβώς το μισό, δηλαδή 13%. Αυτό σημαίνει ότι σε 2 τρίμηνα διπλασίασε τις πωλήσεις της στην Ινδία, νούμερο σίγουρα πολύ εντυπωσιακό! Μάλιστα εάν συνεχίσει έτσι, που σίγουρα θα το κάνει, θα ξεπεράσει κατά πολύ την Samsung, καθιστώντάς την ως την πρώτη στην Ινδία!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com