Η Xiaomi έσπασε κάθε ρεκόρ στην Ινδία! Πούλησε 4 εκ συσκευές σε ένα μήνα!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό ότι ειδικότερα στην Ινδία, μπορεί η Samsung να είναι πρώτη σε πωλήσεις, η Xiaomi όμως ήταν εκείνη την στιγμή μία ανάσα πίσω της! Τώρα μαθαίνουμε ότι έσπασε κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις και έφτασε τις 400 εκ πωλήσεις σε ένα μήνα!

Καθώς το 2017 έρχεται σιγά-σιγά προς το τέλος του, βλέπουμε ότι έχει φερθεί μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλά στη Xiaomi. Όχι μόνο αυξήθηκαν οι αποστολές , αλλά και οι πωλήσεις παγκοσμίως έχουν αυξηθεί πάρα πολύ! Και το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία, αφού αυτό ακριβώς προσπαθεί να φτιάξει και να αναπτύξει!

Φέτος τον Απρίλιο, ο CEO της Xiaomi Lei Jun, είχε πει ότι στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τουλάχιστον στη δεύτερη θέση σε πωλήσεις στην Ινδία. Αυτό βέβαια το έχει καταφέρει εδώ και καιρό και μάλιστα φλερτάρει άγρια και την πρώτη θέση.

Πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Weibo, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας για την Ινδία, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 4 εκ τον μήνα!

Εάν κάτσει κάποιος και τα υπολογίσει, θα δει ότι τα 4 εκ πωλήσεις σημαίνει κάπου στα 133333 πωλήσεις την ημέρα! Δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς, αλλά εμένα μου φαίνεται φοβερό νούμερο! Η Xiaomi είχε μέσα στο μήνα ένα συνέδριο με τους προμηθευτές της, να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τον χρόνο παράδοσης. Εάν τελικά το καταφέρουν αυτό, είναι σίγουρο ότι το νούμερο αυτό θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!

Για να δούμε τι θα καταφέρει τελικά η Xiaomi!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com