Η Xiaomi ανακοίνωσε νέο μηχανικό πληκτρολόγιο το Yuemi Pro για 105$

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi έχει ανακοινώσει και παλιότερα από την Yuemi ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, που είναι πάρα πολύ καλό. Τώρα μόλις μάθαμε ότι ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση του πληκτρολογίου, την έκδοση Pro, σε τιμή 699 γιουάν ή αλλιώς 105$.

Το καινούργιο πληκτρολόγιο Pro από την Xiaomi με την Yuemi, χρησιμοποιεί μια απλή διάταξη σχεδιασμού 87 κλειδιών, με 6 σειρές εισαγόμενων πλήκτρων με σώμα από κράμα αλουμινίου. Το πληκτρολόγιο θα βγαίνει είτε στο γκρι χρώμα, είτε στο λευκό.


Το πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με λευκές λυχνίες LED, με δυνατότητα οπισθοφωτισμού των πλήκτρων που πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακός.

Η Yuemi για το μηχανικό πληκτρολόγιο Pro έχει επιλέξει την αρχιτεκτονική STMicroelectronics ARM MCU, που δίνει την δυνατότητα μία επαγγελματικής απόδοσης έως και τα 1000Hz, απαραίτητη ειδικά σε παιχνίδια όπου θέλουμε άμεση ανταπόκριση.


Τα πλήκτρα, το από πάνω υλικό είναι από PC + ABS, με ειδικό φινίρισμα, ώστε να είναι εύκολο και σταθερό στη χρήση. Το πληκτρολόγιο διαθέτει και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Εάν πάντως θέλετε να αποκτήσετε αμέσως την απλή έκδοση που ήδη κυκλοφορεί, στο Banggood το έχουν σε Flash Sales μέχρι τέλος του μήνα, απ’ όπου θα μπορείτε να το αποκτήσετε για μόλις 65.99$!

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com