Θα ξεπεράσει τις 90 εκ αποστολές η Xiaomi μέχρι το τέλος του 2017!

Μοίρασε την γνώση...

Τον περασμένο μήνα, η Xiaomi έχει ανακοινώσει ότι τον Σεπτέμβριο μόνο, είχε στείλει πάνω από 10 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, θέτοντας ένα νέο ρεκόρ. Πριν από αυτό, η Xiaomi είχε στείλει 20 εκατομμύρια συσκευές το δεύτερο τρίμηνο (23,16 εκατομμύρια) του 2017. Εκείνη την εποχή, οι αναλυτές αναφέρανε ότι οι ετήσιες πωλήσεις της Xiaomi μπορεί να σπάσουν τ’ όριο των 80 εκατομμυρίων συσκευών, αλλά απ΄ότι φαίνεται τώρα πια ο αριθμός αυτός είναι πολύ συντηρητικός!

Μόλις πριν από λίγες ώρες, ο CEO της Xiaomi Lei Jun, ανάφερε στον λογαριασμό του στο Weibo, ότι βλέποντας και τις πωλήσεις, αναμένει οι ετήσιες αποστολές των κινητών της Xiaomi, να ξεπεράσουν τις 90 εκατομμύρια συσκευές.

Τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία είχε παρουσιάσει διάφορα προβλήματα ή δεν είχε τόσο μεγάλο νούμερο. Έτσι το 2014 είχε φτάσει τις 61 εκατομμύρια συσκευές, το 2015 οι αποστολές ήταν πάνω από 70 εκατομμύρια συσκευές. Παρόλο που δεν κυκλοφόρησαν στοιχεία το 2016, η Xiaomi είχε παραδεχτεί ότι τα νούμερα ήταν πτωτικά, με την μεγάλη διαφορά πια το 2017, όπου χάρις τις προσπάθειες για αύξηση της παραγωγής, της ακόμα καλύτερης ποιότητας και της καινοτομίας που είχαν οι συσκευές της, να υπάρχει μεγάλη ανοδική πορεία των αποστολών, κάνοντας ακόμα και τον ίδιο τον Lei Jun να λέει, “ο κόσμος δεν έχει καμία εταιρεία κινητών να στραφεί πια εκτός από την Xiaomi”.

Τον Μάρτιο του 2015, ο Lei Jun είχε πει ότι η Xiaomi πρέπει να φτάσει στις 80 έως 100 εκατομμύρια συσκευές ετησίως, ένα στόχο που απ’ ότι φαίνεται θα τον καταφέρει φέτος. Άντε και σε ανώτερα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com